1. feb 2005 17:34
Pozdravljene!
Pa sem spet med vami! Ta bronhitis mi jo je pa krasno zagodel. Cel mesec sem samo smrkala in kašljala! Orbitrek je zato sameval in kilogrami so obstali. Danes imam točno toliko kg kot 5.januarja, po prvem vodnem dnevu! In jutri me čaka 2.vodni dan in nisem prepičana, da se ga bom 100% držala, saj sem tisto kilo in pol, ki sem jo zgubila na vodni dan, še isti teden dobila nazaj (pa nikjer nobenega greha) in sedaj je trajalo tri tedne, da sem 1,5 kg spet izgubila. Pri dieti sem kar dosledna, a za vodni dan nisem prepričana. Ja, seveda, saj naslednji dan vaga pokaže kg v minus, ampak pri meni žal ne obstane na isti teži tudi nadaljne dni. Veliko bolj razmišljam, da bom namesto vodnega dneva imela kar še en sadni dan. Na vagi se v enem samem dnevu zaradi sadja ne bo nič spremenilo, zato tudi razočarana ne bom. Če se samo spomnim kako blazno vesela sem bila, ko je vaga po vodnem dnevu pokazala -1,5! Potem pa taka katastrofa! Razumem, da sem prvi mesec shujšala manj kot bi lahko, saj sem med novoletnimi prazniki kar lepo grešila, ampak sedaj, ko sem bila cel mesec pridna, a zaradi boleznil nisem mogla migati....
Torej, da še enkrat napišem, kar sem pred časom že napisala: pri meni dieta brez konkretnega miganja ne deluje! Torej orbitrek bo v zadnji tretjini zelo trpel, kajti s kg sem, glede na zastavljen cilj
-10 kg, malce čez polovico, a sem čisto tiho upala, da bo šlo dol še več.
Ampak jaz se ne dam! Dokler ne bodo kg takšni kot si jih želim, ne bom odnehala!!!
Punce, tole svoje jamranje sem napisala samo zato, da ne boste obupale, ko se vaga ne bo hotela premakniti. Jaz nisem in tudi ne bom! Pa če bo potrebno dieto ponoviti, jo pač bom!
Dalamatinka, sedaj bo pa že čas, da se srečamo, kajne? Kam pa se je Galja skrila?
Sabina