1. feb 2005 9:54
Jutro še od mene!
Jupi, danes bo pa manj vode na jedilniku, kot včeraj... Vsem čestitke za uspešno prestan vodni dan!!!
Marina jaz vsako jutro pijem jabolčni kis z vodo, dodam pa žličko meda-zelo popravi okus. Pijem pa že kar nekaj časa-kakšne 3 mesece bo...
Točka, imela sem isti problem s fantom. Vedno se je smejal, kadar sem rekla da sem na dieti, kadar sem delala trebušnjake, kadar sem njegovi babici rekla, da ne bom jedla...Ampak sem ga odvadila!!! Sedaj vedno "potegne" z mano, kadar mi kdo ponuja hrano in potem poje še moj kos (še sreča, da se mu njiker nič ne pozna
). To mi je pa "uspelo", da sem bila unkrat full užaljena in sem ga "nadrla" da me nikoli ne podpira, da vse kar počnem se njemu zdi smešno....Ampak najbolj pomembno je, da je uspelo. Sedaj me pa tako hvali, pa govori, kako sem pridna, pa dobra, da nič ne jem itd. Poskusi mogoče bo tudi pri tebi "ratalo".
Rožica a si šla zopet na smučanje ali delaš. Tudi jaz sem imela danes v planu smučanje. pa nas je presenetil sneg (in sem raje preložila na jutri, če bo boljše vreme...)
Lp,
maychi