27. jan 2005 19:32
Živijo!
Hvala vsem za besede tolažbe,se sedaj kar veliko bolje počutim.Bolezen lahko človeka hitro zamori in še sreča da ste tukaj.Ko sem vas zdejle brala,sem takoj postala boljše volje.
Oj Bobby Robi,ne zamenjuj dnevov,to je v Rinini knjigi še posebej poudarjeno:Vrstnega reda dni ne smete menjati!
Zato je dobro,da si pišeš,kateri dan imaš,da ne zamenjaš vrstnega reda.Najboje,da si to označiš na koledarju,za vseh deveteset dni.
Ravno sem se spomnila Bobby,da si enkrat napisal,da na dieti ne boš do konca,ampak samo toliko,da shujšaš do željene teže.NAPAKA!
To je vendar dieta za spreminjanje metabolizma in moraš se je držati vseh 90 dni in še potem 90 dni zajtrkovati sadje in paziti na pravilno kombinacijo živil.Samo tako se ti bo metabolizem spremenil.Če pa boš z dieto končal prej,se boš zredil nazaj in še pridobil kakšen kilogram več.Pa ne se bat,da bi zdaj shujšal preveč.Samo prvi mesec izgubiš veliko kilogramov,potem pa kile ne grejo več tako hitro dol.
Pa ne se pustit lenobi.Pomisli malo,kako dobro ti gre.Ne se pustit!
Pa še to!Jutri imej spet normalni OH dan,kot bi ga moral imeti po vrstnem redu.Tako boš grešil samo enkrat,če pa boš dneva menjal,boš grešil dvakrat.NE MENJAT DNEVOV!
A Tocka,sej se boš navadla pit vodo,jaz je spijem več kot tri litre na dan.Ko boš nekaj časa na dieti in boš izgubila že veliko vode,te bo začelo tudi bolj žejati,tako da boš spila več.Pa dobrodošla med nami1
OK,grem jaz zdej na vroč čaj.
Mejte se lepo in zaupajte vase,kajti uspelo vam bo!
Adijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marjetka cvetka
Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 27. jan 2005 19:39:04