Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

27. jan 2005 14:05

Hoj! Maychi, kaj naj račem. Bilo je noro, kot vedno! To je edina tekma, ki je ne zamudim, boš morala res enkrat zraven. Dobrodošle vse nove. Tocka prepečenec jaz jem le redko, pa še takrat le na OH dan. Drugače pa sem kruh popolnoma črtala z jedilnika. Prepečenec si privoščim včasih za večerjo, obložim ga z zelenjavo in to jem namesto sladice, seveda pride navrh še čokolada. NJAM!!! Kave po moje ni treba omejit, edini problem je, da se uživa grenka kava brez dodatkov, kot so mleko, smetana..... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

dalmatinka  

član od: 29.11.2004

sporočila: 46

27. jan 2005 14:09

Ja, Lisa, lepo si to povedala, tudi jaz jo pijem, celo z mlekom! Meli in Francka, a mamo jutri zadnji vodni dan, ha? No, jaz sem izgubila skupaj 12 kg, mislim, da je kar dobro za 1. krog. V drugem krogu tam nekje v aprilu pa bom poskusila s prenehanjem kajenja in z bolj strogim držanjem te čudovite diete. Največja vzpodbuda je, ko me kdo vpraša, če sem kaj bolana. Pa mu odgovorim: malo pa že, samo moja bolezen je skrita v glavi, malo heca! Mojima sodnevnicama želim jutri čim lažji dan, v soboto pa vzklike veselja ob pogledu na tehnico. Novim vse lepo in še bom ostala na forumu, saj me čaka najtežji del: ohraniti težo do 2. kroga. Upam, da vam ne bom tečna, a včasih bom še kaj napisala! dalmatinka

Ursula  

član od: 15.11.2004

sporočila: 16

27. jan 2005 14:26

Pozdravljene! po dolgem času se ponovno oglasam. Moram vam povedati, da moj prvi poizkus držanja te diete lansko leto ni ravno uspel. sem pa letos bolj pridna saj sem na dieti ze od 3.1. z manjsimi prekrški. teža mi ravno ne pada tako hitko kot nekaterim tukaj imam 163 cm in 63 kg, redno se ukvarjam s špotom tako ,da je moja konfekcijska številka 38 nekaj pa ze tudi 36 sem pa izgubila kar nekaj celulita, ki ga prej nikakor nisem mogla odstranit. Berem pa vas vsak dan saj mi prav ve tukaj dajete vzpodbudo da vstrajam saj sem si s tem nacinom prehranjevanja uredila prebavo in reden način prehranjevanja. Čestitke vsem ki ste uspele in veliko volje tistim, ki se še trudite. lp ursula p.s. ne vem katera je napisala, ce pa bo tole slucajno prebrala pa me zanima kaksne pilates vaje delate in kje ste jih dobile.

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

27. jan 2005 14:44

Kavi se jaz tudi ne bom odpovedala. Pijem jo 1x na dan, še to včasih ne, z mlekom (brez ne morem pit) in malo sladokrja, ta razvadica mi mora ostat, ker drugače res ne bom imela volje nadaljevat z dieto. Korajžno naprej. tocka

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

27. jan 2005 14:56

Ja lisa, sej sem to ve, sam mu je pa že dost, da čez svoj trebuh vsak dan jamram. Drgače pa že en teden delam 40 trebušnjakov na dan, trebušnjake pa tudi delam tako da me hrbtenica nič ne boli, boli me samo trbuh (če lahko temu sploh rečem bolečina) Zadnih 20 trebušnjakov sem pa že tko težko naredila sem mislila da me bo konc, sploh se nisem mogla dvignt (nič me ni bolele), kot da so mi mišice zaštekale. lep pozdrav še naprej. nalin

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

27. jan 2005 15:06

Lep pozdrav! Sem čist nova, pa bi rada poskusila s to dieto. Vem kako poteka, toda ne vem, kako naj zdržim. Vidim, da je tu kar dosti nasvetov. Toda vsega foruma pa res ne morem prebrati. Prosim povejte mi kaj bi bilo dobro da preberem iz foruma, potem bom pa začela z dieto. Ja pa še to. V februarju imam napovedani 2 večerji. Kaj naj pa takrat naredim ? Upam, da bomo postale prijateljice. Čao, Pika. Petra

miskica  

član od: 27.1.2005

sporočila: 3

27. jan 2005 15:07

Hvala za odgovore glede kavice! Jo bom še kar naprej pila (in to z mlekom) - ena razvada pa je lahko ostane!? Ursula, glede pilates vaj - jih bom šele začela delat, drugače pa slišim same pohvale!!!! In to take pohvale, da so me navdušile in moram sprobat zadevo. Zaenkrat sem z neta snela video vaje, drugače pa se baje dobi ena dobra knjiga s pilates vajami, ki se imenuje Pilates plus diet-The 28-day shape up plan with body control pilates (avtorici Lynne Robinson in Fiona Hunter). Za to knjigo sem slišala iz drugih forumov, drugače pa sem bom najbrž odpravila v knjižnico pogledat. Miskica miskica

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

27. jan 2005 15:08

Hvala punce za vaše pohvale, mi pašejo, a saj veste brez vas mi ne bi uspelo, ker ko bi mi padla volja bi jedla, jaz sem pa brala....računalnik je pa po stopnicah na podstrešni, pa je blo spet dobro za rit. Bolj kot pohvala me vesli to, da vam lahko dam naprej to moč in trmo, ki sem jo v začetku srkala iz vaših sporočil in iz vaših minus tež. Kar nekaj nas je , ki se dolgo srečujemo tukaj in lezemo proti svojemu cilju. Jaz sem mislila kar nadeljevati, pa me je zmotila bolezen ščitnice pri neki znanki ki je na ta način shujšala 30 kg. Tako da sem se odločila da ko sem doma se jo držim, če pa kaj vmes pride- pa ne. Trenutno mi je cilj, da obdržim to izgubljeno težo. Če ne bo šlo, se vam pa hmalu pridružim, ko najdem moč v vaših sporočilih. Še naprej bom brala kako vam gre in vam včasih sporočila kaj se dogaja po dnevu 90++++. Važno je da si znamo pomagati in da gremo naprej, pa čeprav z majhnimi pregrehami... jaz sem si vedno rekla- shujšala bom do poletja, kar pomeni, da imam še vendo čas, da grem počasi deset kg dol, če bo pa kaj manj pa tudi prav. Joj nakladam..... držte se. mici_33

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

27. jan 2005 15:41

Maychi, držim se prehranjevanja po J. Mazel, njen sendvič z avokadom pa nisem poskusila, ker mi avokado ni všeč. Odkar sem končala z dieto sem dala dol še 1,5 kg. Picika, B so beljakovine oziroma proteini, OH so ogljikovi hidrati. Že med samo 3MD je na B dan to skupaj, ko lahko za kosilo poješ kos kruha. Pisala sem ti tudi zasebno pošto - poglej! Ej, punce in fantje (saj ste menda že trije, a ne?), men se je končn uredila nazaj prebava. Parkrat sm na tešče pila Donat - sobna temperatura - in glej, prebava je zopet uredu. Tko sm zadovoljna!!! Mici_33, BRAVOOOOO!!!!! Tud ti nisi mal dala stran. Čestitam!!!! Verjetno si zelo ponosna nase, kaj? Tocka, saj sploh ta dieta ni težka, hitro se navadiš na ta način prehranjevanja. Jst sm tud mislila da ne bom mogla jest sadje na tešče, pa ga še danes jem in ga bom skoz, ker mi zdej to čist odgovarja in ful dobr se počutim. Je pa res vse v glavi, ko si tam "pospraviš", si na dobri poti do vitkosti in ohranjanja željene telesne teže. Prepečenec lahko ješ namesto kruha kadar ga pač lahko. Jst si polnozrnat kruh popečem v toasterju kar je isto. Sm nekje prebrala, da je kruh lažje prebavljiv, če ga popečeš. Se katera strinja z mano? Sy, to glede sladice čist drži! Jst grem po takem obroku (sladici) drug dan 0,5 kg dol. Kr verjet ne morem, ko zjutri stopim na vago! Nalin, kar se tebi dogaja na OH dan, se je proti koncu tud men, pa še slabo mi je bilo ob tortici, drugi dan bi jo pa spet jedla! No, mejte se do prihodnjič kokos

effa  

član od: 21.12.2004

sporočila: 20

27. jan 2005 15:48

no zdaj sem jih pa slišala:) ne saj imate prov, nism ravno pridna, čeprav pojem veliko manj kot včasih. in danes ko imam oh dan, je bila na mizi skleda solate s krompirjem in sem se ji odpovedala. mislm da ravno zaradi vas. tko da hvala:) če ne pa sem se odločla da se ne bom redno tehtala, ker me to samo zamori. tko da se bom samo po sadnem dnevu, ko je teža najmanjša:) lep pozdrav effa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti