Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

26. jan 2005 10:30

Pozdrav! Čeprav spremljam ta forum že od 3.1. naprej vsak dan (to je tudi moj prvi dan diete), se danes prvič javljam. Vesela sem, da sem zasledila to dieto, ker sem o njej že večkrat slišala, pa ne verjela. Imam 158 cm in kg so se nevarno bližali 60, zato je bilo potrebno kaj ukreniti. Sklenila sem, da se bom tehtala vsak ponedeljek zjutraj, izmerila pa le po vodnem dnevu (ki bo že v ponedeljek). Do sedaj so šli dol že 3 kg in sem zadovoljna (ker pač nimam velike zaloge). To dieto sem pa začela malo tudi iz radovednosti, če je res uporabna, ker je ne moreš svetovati drugim, če je sam ne preizkusiš. Vidim pa tudi, da sem na vsa vprašanja, ki sem jih imela, dobila tukaj odgovor od vsakega nekaj (več glav več ve). Toliko za sedaj, pa lep dan. Mateja lkc

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

26. jan 2005 12:44

Hoj, berem vas, pisati nimam časa. No priromala sem do konca diete.Ker se malo bojim nadaljevati po isti poti sem se odločila da malo prekinem in se ustalim na 74 kg. No berem tudi Mazlovo in moram reči da sem navdušena. Odločila sem se, da se bom v prihodnjih mesecih držala njenih navodil, za čas po dieti in videla kako mi bo šlo. Glede prehranjevanja sem si pa zamislila da v ponedeljek sadje, torek meso, sreda krompir, četrtek OH in petek spet sadje. Za vikend pa kakor bo,ker imam velik apetit če smučam... sicer se ne zredim, a pojedla bi vse. Vam sporočim kako bo. No še za nazaj statistika: začetek 86,5 kg......-12.5.....74,00 kg obseg pas 99............-17.........82 cm boki..........110...........-11.........99 cm prsa..........110..........-10.........100 cm Z merami sem kar zadovoljna in vsak dan, ko se še vedno držim diete se bolje počutim, ker se mi že naredi da se pogledam v ogledalo in vidim da je razlika in da na sliki ne štejem samo nove podbradke. Želim vam veliko volje na vaši poti skozi 3MD in čimmanj pregreh, da vam uspe. mici_33 Sporočilo je spremenil(a) mici_33 dne 26. jan 2005 12:44:59

patricija  

član od: 4.1.2005

sporočila: 109

26. jan 2005 15:15

Mici_33, vse čestitke k izgubljenim kilogramom in pa centimetrom! Jaz sem na dieti od 3. januarja in sem izgubila 4 kg. S tem sem sicer zelo zadovoljna, vendar mi teža že kar nekaj dni, skoraj cel teden stoji. Tolažim se s tem, da je danes sadni dan in da bo morda že jutri kakšne pol kilograma manj. Merila se ne bom do 1. vodnega dne. Upam, da bodo rezultati opazni. Saj še nisem obupala. Lepo se imejte še naprej! Patricija

bosti  

član od: 26.8.2003

sporočila: 17

26. jan 2005 16:51

Pozdravljeni! Mineva moj 22 dan diete(od 5.1.) in sem zelo zadovoljna-samo s sabo, ker sem vztrajna in z rezultati, do danes sem se znebila 6 kg!! Tako ste me navdušile za knjigo od Judy Mazel ,da sem si jo kar rezervirala v knjižnici - grem po njo, ko bodo splužili ceste, zdaj je zunaj namreč grozno in raje ostanem na suhem in toplem! Lep pozdrav! Bernarda

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. jan 2005 17:03

Mici_33 iskrene čestitke! Super si,res. Še ena,ki je dokazala,da se da z malo volje doseči veliko! Marina5,vsa čast,da si priznaš svoje pregrehe.S tem ti je že pol oproščeno.Sej ti bo zdej tud šlo dobr,boš vidla.Včasih se je kar zdravo takole pregrešit,kajti naslednjič boš dvakrat premislila preden boš storila takšno neumnost. Jaz sem pa nekje staknila en virus.Imam vročino in sem trenutno na čajih in lekadolih. Pa še tale sneg me spravlja v slabo voljo.NE MARAM ZIME,zima me res zamori! Jaz čakam samo na pomlad.Takrat se zame začne življenje,takrat ko marjetke cveto.l No,pa ne bom vas več morila z svojimi problemi. Saby,mogoče si tudi ti staknila kakšen virus.Jaz med dieto nisem imela takšnih problemov. Poskusi si na Š dan narediti pire iz krompirja in korenčka,jej ga brez solate,od sadja jej samo banane in jabolka(fajn je če jih naribaš in nekaj časa pustiš,da malo porjavijo).Na oh dan si privošči malo več čokolade. Zelo pomaga tudi prežganka,ki jo naredimo samo iz moke in vode.Pa nesladkan čaj iz suhih borovnic,tega pa lahko spiješ na litre. Upam da sem ti vsaj malo pomagala! Imajte se lepo in ne se pustit virusom! Adijo! Marjetka cvetka

effa  

član od: 21.12.2004

sporočila: 20

26. jan 2005 17:33

žijo. jst sm tudi tuki nova. danes je moj 9 dan rezultatov pa še ni. no 1 kila je šla dol. zaenkrat tehtam 67 kil, moja idealna kilaža pa bi bila 62.5 ampak do tam je še kar precej.velika pa sem 173. moram priznat da vsaj enkrat na dan grešim. tako sem na primer dans v prebrancu jedla še koščke hrenovke, pa kavi z mlekom se tudi ne morem odpovedati. aja in kruh: ga lahko jemo kdaj kot samostojni obrok npr. za večerjo, ker meni je zlo fin. meni se zdi logično da ga lahko jemo na škrobne in oh dneve, za beljakovinske pa ga raje ne bi jedla. kaj pa ovseni kosmiči? kaj ni oves podoben ječmenu se pravi ga lahko jemo na škrobne in oh dneve? še to vas moram vprašat, jst sem kar odvisna od cukra pa ne morem, da ne bi jedla bonbonov, sam takih brez sladkorja.je to sploh dovoljeno? no zadosti govoričenja. uspešno hujšanje še naprej! effa

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

26. jan 2005 17:44

Ja Effa, pri vsem cirkusu, ki ga počneš je pravi čudež, da je šla dol 1 kila! Daj, odloči se, ali bi hujšala, ali bi ostala pri svojih drobnih razvadah! Navsezadnje pa tudi nisi tako zelo potrebna hujšanja (k sreči). Lisa

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

26. jan 2005 19:32

Lep pozdrav! Nikakor se ne morem držati diete. Nujno potrebujem vašo pomoč, saj pozimi mi nikakor ne gre hujšanje, ko je lepo vreme, toplo mi ni problem. Kako vam uspeva? Rada pa bi že sedaj začela, saj grem aprila na poroko in bi rada malo spremenila svoj videz. In ne vem zakaj ampak stalno se mi zdi, da pa pri meni ne bodo šli kg dol. Kolikor pa vidim, vam vsem gre odlično dieta in vam seveda čestitam, saj si zaslužite za tako močno voljo. Tudi jaz se bom potrudila. tocka

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

26. jan 2005 19:43

Tocka, ne bi rada izpadla hudo pametna, ampak pozimi se pa ja lažje hujša - mraz je in več energije rabiš že za samo ogrevanje na normalo! Seveda pa ne smeš ležati na kavču in gledati TV (pa razmišljati, kaj dobrega bi se še pojedlo). Pojdi ven - enako kot poleti, drsaj, smučaj, ali pa samo hitro hodi (pa v kakšen breg). Do aprila je še dosti časa in videz lahko kar precej spremeniš. Torej - začni že enkrat!!!!!! Lisa

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

26. jan 2005 20:30

Hvala Lisa! Jutri začnem resno, z vašo pomočjo mi pa mora zagotovo uspeti. Pogumno naprej in se beremo spet jutri tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti