Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

25. jan 2005 18:13

Bobby, jaz sem na B dan že jedla krvavice, le kruhu za zraven sem se odrekla na račun riža ali ješprenja, ki je notri. Saj vem, da ni čisto po pravilih, ampak taka strašna razlika med ješprenom in pšeničnim kruhom pa tudi ne more biti! Knjigo z recepti od Rine se pa še vedno da dobiti - pošljejo položnico, plačaš in dobiš! Lisa

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

25. jan 2005 18:15

Zdravo. No Encijan, zanimivo, pa sva res skoraj sosedi...me veseli, da je še ena z našega konca. Robi, krvavicam se boš pa moral odpovedati na B dan, ker poleg mesa vsebujejo zelo veliko riža in ješprena, kar pa spada pod Š dan. Če bi že, je še najbolje na OH dan, ampak to se moraš sam odločiti, po moje je boljše, da ne... Naša Rožica pa trenutno uživa v Schladmingu. Jaz bi tudi... Jade, tudi jaz ti (in seveda vsem ostalim) toplo priporočam, da si prebereš knjigo J. Mazel. Ko jo bereš imaš občutek, da je napisana prav za tebe! Meni je ta knjiga, ko sem jo prebrala dala tisto prepotrebno voljo in trmo, da pridem do željenega cilja. Zanimiva je pa tudi njena dieta, sem se je že kar nekajkrat držala, ampak moraš biti velik ljubitelj sadja. Se slišimo pozneje, grem gledat slalom...in navijat. Lp, maychi

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

25. jan 2005 19:30

Maychi, no pa sva že dve, ki ful priporočata knjigo Judy Mazel. Men še vedno uspeva vzdrževat težo po njeni metodi, pa sem vsak dan sita kot boben. Res je to način prehranjevanja za nas bolj okrogle. Zdaj grem pa še intervju od Ruglja prebrat, da vidim kake "bolane" ima spet. Čau bau kokos

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

25. jan 2005 20:19

Ja, tale dr. Rugelj je pa res en bošček, še sadja si ne more zjutraj sam vzeti. Js mu ga že ne bi prpravla, pa naj bo lačen!!! Skrbna žena, ja, pa kaj še, saj nismo sužnje. A ni tako? Kok mene takle ujezi, za popi....! Se pišemo! Čau kokos

maychi  

25. jan 2005 20:23

Kokos, meni je njen način prehranjevanja zelo všeč. V bistvu je zelo podoben temu 3MD, samo da ona ne deli OH in Š in je to v eni skupini. In pa še ena razlika, da lahko na isti dan ješ B in OH, kar zna priti zelo prav. Drugače pa temelji na ločevanju. In pa seveda na ogromnih količinah ananasa, suhih sliv in marelic (moram na WC, ko samo pomislim na to) ter grozdja. A si slučajno poskusila njen sendvič z avokadom-noro dober je, to si še vedno pripravljam po tem receptu...že vem, kaj bom jedla na naslednji OH dan. A ti se sedaj "držiš" tega načina. A si še kaj zgubila od takrat, ko si zaključila s 3MD? Veliko uspehov vsem in čim manj prekrškov, da ne bo potem slabe vesti. Lp, maychi

matejac  

član od: 8.6.2004

sporočila: 446

25. jan 2005 20:45

V odgovor Sari: steper je v intersportu (tisti mini) cca 10.000 sit, v gigasportu pa 12000. Sama imam mini steper, le casa zanj mi zmanjkuje Sicer pa vsem zelim cim vec shujsanih kilogramov. In verjamem v vas, da vam bo uspelo. Mateja

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

25. jan 2005 21:22

Dober večer vsem skupaj, tudi tebi Kokos! Kako se kaj držiš? Vidim, da se prehranjuješ z Mazelovo dieto. Ali mi lahko nekdo obrazloži KAJ POMENI TO B IN OH NA ISTI DAN. Sama končam dieto čez 24 dni pa vendar bi rada vedela kako in kaj. Sem jo že iskala v knjižnici pa je že v naprej zasedena. No tudi jaz sem se nanjo naročila. Danes sem na lunini vodi, pa sploh ni tako hudo. Popila sem že 4l vode pa še ni konec večera drugače pa je danes moj Š dan. Ne vem kdo je že rekel, da se moraš poleg tehtanja tudi meriti ( nas je vedno več, kar je tudi prav tako). Od zadnjega vodnega dneva imam -2kg, teža sedaj zopet stoji ampak cm pa gredo kar lepo dol. Sedaj pa nekaj glede Ruglja: Mislim, da je najbolj zagrenjen človek kar jih poznam. V življenju ni naredil nič na kar bi bil lahko ponosen, saj s takšnim pogledom na svet in ljudi okoli sebe si človek nakoplje samo sovražnike, izgubi pa prijatelje. Zato nikar ne razmišljajte o človeku, ki tega ni vreden, saj ne zna ceniti drugih ljudi ne glede na to ali so suhi ali debeli. S tem kako in kaj pa si naj razbija glavo SAM. Mi pa še bomo naprej razpravljali kaj kdo je in kako se kdo ima? Želim vam lep večer in mirno noč! picika

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

25. jan 2005 21:59

Čao!! Kako ste? Mene pa zadnje čase zelo muči prebava, vse kar pojem, gre iz mene. Imam tako drisko, da se ne da povedati. Pa zelo slabo mi pride od časa do časa. A je imela še katera v času diete take probleme? Rožica, a si mogoče v smučarskem fan clubu? Tudi jaz sem... Javi mi... Nočka saby

maychi  

25. jan 2005 22:29

Picika. Glede Mazelove in B in OH na isti dan. Zagovarja, da lahko v tudi, če ne gre drugače v enem obroku mešaš, vendar moraš potem v naslednjem obroku pojesti najmanj 80% B. Primer: za kosilo poješ sendvič s salamo, za večerjo moraš vsaj 80% B (toraj skoraj same B). Takoj, ko poješ malo B, to šteje že košček, moraš v naslednjem obroku najmanj 80%...To je vsa "fora" tega. Tako da ti ni potrebno cel dan jesti OH, če bi raje za večerjo kaj drugega. Pa ne loči OH in Š-ima vse v eni skupini, tako da je še manj za razmišljati...Če te še kaj zanima, kar vprašaj, sem se po njenem načinu prehranjevala skoraj celo leto...Knjigo pa le preberi, ko ti jo bo uspelo dobiti-super motivacija. Saby, kaj pa če je kakšen virus? Vedno več je tega. Nekaj podobnega, kot opisuješ je imela fantova nečakinja. Pij veliiiiiko tekočine, da ne dehidriraš!!! Lahko noč, se tipkamo jutri. maychi

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

26. jan 2005 8:54

Dober dan sotrpinke, Ker se mi obupno mudi, sem vam samo prišla povedat, da sem včeraj GREŠILA!! hahahahahah matr, pa tako dobro mi je šlo. Torej, prišla sem domov zvečer okoli 21ih. Nazadnje sem pojedla ob 14ih eno banano in par sluhih sliv, potem pa sem morala službeno v Ljubljano. Sestanki so trajali in potem smo šli v eno restavracijo, kjer so vsi jedli ko zmešani, jaz pa sem se izgovorila, da moram na obisk k eni kolegici. Hodila sem po Ljubljani in se prav luštno imela. Da skrajšam tole zgodbo, na večerjo nisem šla s kolegi, ko pa sem prišla domov sem si hotela narediti zdravo večerjo, čeprav tako pozno. Spekla sem si eno palačinko z gobami in se najedla ko en ta velik. Navrh pa sem zmazala še dve rebri jedilne čokolade. Evo, priznala sem. Okoli desetih sem se mastila kot v starih časih. Ampak to je bil spodrsljaj in morala sem ga deliti z vami. Več pa zvečer, ker spet šibam. Samo danes ne bo problema, ker je tako ali tako na vrsti sadje. Dijoooooooooooooooo Marina5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti