14. sep 2004 11:29
Lisička, stara znanka, pozdravljena! Zelo sem vesela, da bova (spet) hujšali skupaj! V prihodnjih treh mesecih ti želim vsaj -16 kg (a bo vredu?)
Jaz sem včeraj štartala pri 75 kg, dobre tri kg sem počasi dobila nazaj. Prejšnji krog sem namreč zaključila pri 71,5 kg. Živci in rojstni dnevi so krivi za to, ampak zdaj se je vse umirilo in hočem se spravit nazaj na prvotne kilograme -7 kg. Hočem priti na 65 in upam, da do tja ne bo predolgo trajalo, ker v načrtu nimam vztrajati spet cele tri mesece. Kvečjemu dva
In da vam povem: danes sem tkoooo švoh, k prjšnji krog nisem bila nikoli. Mislim pa, da to ni samo od diete, ampak tudi zaradi čistilne akcije, ki sem jo začela včeraj, da bi se zamotila, da ne bom razmišljala o hrani in teh zadevah.
Tkoooo sm lačna, da si bom šla počasi pripravit kej za jest. Krompir, tenstan fižol in solata + juha. Obilen obrok, ni kaj.
Držim pesti za vse začetnice in vse "tastare", ki ste že skoraj končale. VEM, da se počutite fajn, ko vas obleke vedno manj tiščijo in bežijo na vse strani.
Sy