Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

22. jan 2005 21:48

Večer. No, pa je konec še enega zelo uspešnega dneva. Nalin, na sadni dan lahko ješ pri kosilu mešeno sadje-tako si ga lahko zapečeš ali pa kar svežega. Tudi jaz sem se na začetku držala en obrok ena vrsta sadja, sedaj sem pa začela to prakticirati, pa ti povem, da še lažje zdržim sadni dan, ker imaš občutek, da si pojedel eno vredu porcijo. Poskusi kdaj. Mety, odgovor imaš na dlani, zakj ti gre tako počasi dol-saj ti nima kaj iti. Jaz jih imam 62 in bi rada prišla do 58 pa se že tako dolgo mučim... Nekje sem brala (morda celo tukaj), da pod tisto težo, ki si jo imel ob puberteti ne moreš, da je to nekakšna "meja". Sicer ne vem koliko to drži in kdo je to ugotovil, ampak sem vseenno napisala in ne me "napadati", da vam je pa uspelo...Vsi smo različni, nekomu gre hitreje dol, nekdo ima rad to... Vztrajaj še naprej, pa bo. Samo ne pretiravaj...sicer ne vem koliko si visoka, ampak pod 50 kg?! Lep pozdrav, maychi

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

22. jan 2005 21:59

Punce in fantje, jst vas ne dohajam! In tud ne bom brala vsega za nazaj Maychi, žiiiivjo! Zanimivo naključje to, da si mislila name isti dan, ko sem jaz pisala na forum. Glede kilogramov: cez praznike sem dobila gor 3, po njih pa se dodatna 2. Zakaj? Ker sem doma!!! Grrrrr!!! Imeli smo vsega skupaj 2 tedna predavanj, zdaj je pa studijski mesec. Pa se "teta s Krvavca" je na obisku, napovedovala se je pa en teden! Groza! Ej, s ponedeljkom startam z mojim planom, ceprav bom sla ljudem okrog sebe na zivce. Zdej moram ustavit, drugace bo slo naprej kot domine in bom cez eno leto spet tukaj z 90 kilogrami. Brrrrrrrrrrr!!! Ne bi, hvala. Bodite se naprej tako pridni! Nekaj strani bom pa vseeno prebrala za motivacijo, ker ste res dbest Sy p.s. ZELENI CAJ je treba pripraviti pravilno, pa nima tistega obupnega okusa. Voda mora imeti 50 stopinj, vrecka pa je v vodi le 3 minute. Sporocite, kaj mislite o taksnem caju! Grenkoba odpade Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 22. jan 2005 22:08:07

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

23. jan 2005 11:36

Ne morem verjet, al pa se mi samo sanja, očitno je ta dieta res čudežna, kej takega v življenju še nisem doživela oz. slišala od drugih v dveh dneh sem izgubila 2 cm čez pas Škoda da si stegen nisem izmerila. nalin Sporočilo je spremenil(a) nalin dne 23. jan 2005 11:46:08

Mety  

član od: 21.1.2005

sporočila: 5

23. jan 2005 11:40

Ojla. Velika sem 158 cm in nej bi imela 48 kg, ok recimo 50. Majhna sem in okrogla:) Mi ima kaj za it dol... verjemi maychi:) no pa sej danes sem šla na tehtnico zjutraj (ponavadi sem šla popoldne- neumnost, vem) in je pokazala že dva kilograma manj... že vzpodbudno:) a je danes še kdo tko srečen kot jaz ker imam sladico? he he... ajde, papa

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

23. jan 2005 11:48

ja mety jest sm tko vesela, sam preber si en post viši gor (sladica -2cm) nalin Sporočilo je spremenil(a) nalin dne 23. jan 2005 11:54:44

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

23. jan 2005 11:57

Ojla Mety! Jaz mislim, da je 48 kg absolutno premalo! Saj bo še ropotalo za teboj. Pa ne mi zamerit, takšno je pač moje mnenje. Koliko pa si stara, če ni skrivnost?. Mislim, da bi za tvojo velikost bilo čisto ok, če bi jih imeala tam okoli 50-53. Lep dan! Meli Don"t worry, be happy!

Sasha  

član od: 23.11.2003

sporočila: 11

23. jan 2005 21:16

Je ta knjigica od Rine uporabna (ni se mi uspelo prebit skozi 200+ strani stare in 200+ nove teme)? In kje se jo še da dobit? V Mariboru je nimajo niti v eni knjižnici... Saša

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

23. jan 2005 21:32

Ojla! Jst se spet mal javlam. Morm povedat da sm vs kr mal pogrešala. Sicer bi prej pršla gor a je računalnik štrajkal in mi je šele dones uspelo. Dobrodošle tud vse tanove. Vztrajajte, se splača!!!! Morm vm povedat, da mi ful uspeva vzdrževat težo. Danes je ravno en teden po dieti. Prehranjujem pa se po nasvetih Judy Mazel. Ej, punce in fanta, ta knjiga je vredna zlata. Splača se vam jo prebrat. Js sm jo prebrala že na samem začetku diete, ker me je skrbelo kako po dieti in vam povem, da sem jo požirala tako super piše. Vsaj pri meni to deluje. Kak dan pa se držim kot med dieto, le količinsko niti ne. Naj vam povem primer jedilnika v prejšnjem tednu: za zajtrk sadje, za kosilo testenine s paradižnikom in tuno (poln krožnik), za večerjo pa kos torte in en krof in pol. Drug dan sm se zelo bala stopit na vago, a ne boste verjeli - teža je bila ista kot prejšnji dan. Očitno je res pomembno kaj in kdaj ješ in ne koliko poješ. Zelo namreč pazim na premor med obroki. Sam sm pa jezna sama nase ker se ne znam več spravt na orbitrek in žogo. Help me, sicer se bo koža kr vlekla za mano!!!! Sy, knjiga Kako po dieti izide 1.3.2005. Francka, bravo, da je tud teb uspelo dat dol že 20 kg. Kolk viška si jih pa imela? Lisa, js jem testenine brez jajc. Nash, kje si? Upam, da te ni že minilo? Sam ne mi obupat, ker te pridem iz hlač strest!!!! Lep pozdrav do prihodnjič! Lahko noč kokos

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

23. jan 2005 21:48

Dober vecer vsem :o) Pokorno javljam, da je za mano uspesen vikend. Sicer sem si v petek zvecer privoscila dve kremsniti, malo manjsi, ampak kljub vsemu se mi je cisto zrolalo. Sem mislila, da bom imela tezave, vendar ni bilo nic narobe. Spagete in testenine jaz kupujem tiste iz polnovredne moke. So temne in brez jajc. Tudi okus je temu primeren. Ampak taksne jemo vsi ze kar par let in z mesnimi ali sirovmi omakami so odlicni, malo manj pa s paradiznikom ali buckami. Kokos in Francka - kako je hoditi po svetu za 20 kil lazji? Vidve sta moja inspiracija! Punce, hvala ker razumete nihanje razpolozenj in potrebo, da se nekje potolazim. Za spremembo ne v hladilniku :o) Pa mirno noc in lepe sanje vam zelim Marina5 Sporočilo je spremenil(a) Marina5 dne 23. jan 2005 21:49:57

anika  

član od: 3.1.2005

sporočila: 10

24. jan 2005 7:44

Jst bom ravnokar obupala! To je za znoret kako ti odvzame voljo! Z dieto sem začela pred 3 tedni (76,5 kg), po 2 tednih sem jih imela 73, potem je šlo pa samo še navzgor in jih imam sedaj 75!!! Pri tem, da se niti enkrat nisem pregrešila, pojem manj kot piše v Rini; ne jem malice, ne pregrešim se niti z mlekom v kavi, uporabljam max 1 žličko olja pri jedi, ne pijem sokov, ma niti za en mičken se nisem pregrešila. What the f***?! Jst nič več ne razumem! Help!!!!!!!!!!! anika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti