19. jan 2005 22:27
Lep pozdrav vsem, vidim, da vas je vedno vec in da ste zelo pridni. Vsaka cast! Jaz se vam bom sem in tja spet pridruzila, da bom kontrolirala apetit. Od praznikov naprej imam prevelik apetit in imam obcutek, da sem bolj okorna; nekaj se mi zacenja nabirat okrog bokov . Tega pa ne maram, zato moram nekaj naredit. Sara Vidmar: odlocila sem se, da ti odgovorim, ceprav ti je najbrz se kdo drug (oprostite, ampak ne morem vsega prebrat, ker je cisto prevec!). Mislim, da bi si morala odgovoriti na vprasanja: ali med dieto jes DRUGA zivila, kot jih jes obicajno? Mogoce si alergicna na kaj. Jaz sem bila na jajca. Jedla sem jih na beljakovinske dneve (ne cisto vsakokrat) in sem bila po njih 3 dni zelo razdrazljiva in ... tecna. Ali med dieto jes premalo? Ali dovolj pijes? Na zacetku se pojavi utrujenost, ki ponavadi po enem tednu izgine. To se baje zgodi zato, ker se naenkrat zacnejo strupi, ki so nakopiceni v mascobi, sproscati in ce ne pijes dovolj, se ne "splakujejo" dovolj hitro. Zato se lahko pocutis zelo utrujeno. Tudi jaz sem vegetarijanka in sem ze dvakrat prestala dieto brez problema (izgubila sem nekaj cez 20 kg). Saj meso pride le pod beljakovinski dan, le-tega pa zlahka zamenjas z jajci, mlecnimi izdelki ali ribo (ce jo jes). Nekateri pod to stejejo tudi sojo. Sama sem se ze velikokrat sprasevala, kako tisti, ki uzivajo ob mesu, prezivijo to dieto, ker si lahko privoscijo meso le vsak cetrti dan. No... jaz pa uzivam ob sladkarijah, pa tudi prezivim he-he Imejte se skrajno Sy