Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

19. jan 2005 11:19

No pa sem le zdržala, samo kako hudo je blo in upam da se ne bo ponovilo. Pa cel večer sem sedela na wc-ju pa še eno kilo več mi je na vagi pokazal, no ampak danes zjutraj je stanje normalno. Trenutno so se mi kile ustavile in ne gre več dol, sedaj samo še čakam da začnem izgublat šlavfke. Dons bom jedla makarone s paradajzevo omako, za malico pa kakšno čokoladko oz kar bom našla v trgovini. Še zmeraj sem pa jezna ker na večini artiklov ne piše koliko oh, b, š vsebujejo. nalin

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

19. jan 2005 11:32

Ja vedno vstajam zgodaj. Sem namreč na porodniški pa zjutraj vstanem tako zgodaj, da imam vsaj 1 uro zase preden se moja 2 mladička (z velikimi vokalnimi sposobnostmi) zbudita. Potem pa je do večera dokler ne gresta spat kot v burleski. Mene zanimajo kreme za bolj čvrste prsi, celulita na srečo ni. jade

dalmatinka  

član od: 29.11.2004

sporočila: 46

19. jan 2005 12:55

Ja, Jade, maš pa srečo glede celulita, za razliko od večine žensk na tem planetu. Ne bi bla nič jezna, če se mi tud pojavi celulit, to tisti od hujšanja, samo da me je manj! Malo heca:) Trixie, kje si? A se bova kaj dobili al kako? Glede krem: vidim, da uporabljate kar veliko paleto le-teh, najboljša za trebuh pa je katera? Za vsako pač verjetno drugačna, po izkušnjah pa mi le svetujte. Vidim, da ste ene punce ful pridne glede telovadbe in vsega ostalega, jaz pa imam že vsega vrh glave: šole, službe, mraza, gospodinjstva, samskega življenja..... še bi se našlo! Ne bom več jamrala, malo vzpodbude rabim, ker že obupujem glede obstoječih kg, bojim se novo nastalih... Res sem v krizi, ne? No, jutri se bom probala osredotočiti na predavanje, ki ga vodim za sodelavce, za suho grlo pa H2O in tako cel dan. 3. vodni dan je na vrsti, upam, da bo vsaj kakšna kilca. Lepo se mejte! dalmatinka

damis  

član od: 20.10.2003

sporočila: 125

19. jan 2005 13:13

Kolk sem jaz lačna!!! Komaj čakam, da pridem domov in si skuham makarone! Se mi že kar vrti! Urška

jelly  

član od: 27.12.2004

sporočila: 29

19. jan 2005 14:36

živjo drage moje en nasvet, ki vam ga iskreno polagam na srce, merite se!!! raje se merite kot vagajte, tehtnica naj vam bo samo kot orientacija, po cm se pa bolj vidi koliko ste zgubili špeha. glede celulita kot sem omenila jaz uporabljam vichy je full dobra. aja pa opazila sem da mi je z to dieto tudi celulit šel stran, vsaj en dobršn del,... očitno mi to odpravlja vse naslage v telesu ne samo kilograme :) aja pa še neki, jejte res 5x na dan, samo zato da se prebava ne ustavi, oz. da vas ne spopade tista volčja lakota, pa se pol nabašemo da še dihat ne moremo. vsaj jaz to delam, in sem šla dol že za 5 kg, po centimetrih pa ne vem, ker se bom merila 1x na mesec Vsaka sprememba prenovi naše življenje!

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

19. jan 2005 18:19

Ojla! Polnozrnata štručka ali kruh je običajno pečen s kvasom, zeliščni kruh, ki je v rinini knjižici pa kvasa ne vsebuje. Sama tudi pice ne jem iz kvašenega testa. Zato sem mislila, da ta dan (OH ) pač ne bi jedli nič takega kar vsebuje kvas. Sama sem namreč v začetku diete vprašala, če si lahko namesto torte privoščim pecivo iz vshajanega testa pa mi je nekdo na forumu to odsvetoval. Se opravičujem, če sem koga zavajala. LP Dipsi

bosti  

član od: 26.8.2003

sporočila: 17

19. jan 2005 18:46

Pozdravljeni vsi skupaj! Žal mi je da tega foruma nisem odkrila že prej, a vseeno - bolje pozno, kot nikoli! Sama se že par let bojujem s kg, enkrat sem se že lotila te diete,a sem kmalu obupala... Sedaj mislim, da imam dovolj trdno voljo, da mi bo uspelo! Sem pri 19 dnevu in nobene skušnjave me ne dajejo...le kg zelo počasi kopnijo-le 3kg v 15 dneh, pri ostalih pa kot sem prebrala, večinoma gre bolje. A bo že - treba je vztrajati, saj se počasi daleč pride... Imam pa eno vprašanje-kako je s kavo. Sem namreč prava kofetarica in spijem par kavic na dan in to z mlekom (sicer z 1,5 ali 0,5 mm). Mislite da to kako vpliva na izgubljanje kg? lp Sporočilo je spremenil(a) bosti dne 19. jan 2005 18:48:16 Sporočilo je spremenil(a) bosti dne 19. jan 2005 19:45:22

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

19. jan 2005 19:33

Zdravo vsem skupaj! Še vedno sem na isti teži (ponovno izgubila tistih +0,5!). Ampak nočem nehat, vsem drugim preveč dobro deluje in to vleče tudi mene. Res je, da se tudi običajno ne prenajedam, ker sem od nekdaj potencialna debelinka. V življenju sem gotovo shujšala več, kot sedaj tehtam. Imela sem kup diet, ampak po vsaki počasi dobim nazaj tistih 7-8kg, so kar "navezane name". Zadnjo jesen je pa še ena več prišla gor in sedaj bo treba to stopiti. Sem disciplinirana, danes zvečer sem ga prvič malo polomila, ker sem spila en kozarec rdečega. Mojim sem naredila pladenj super toplih sendvičev s..... (brez veze, da vas dražim s tem) in nisem niti trenila z očesom - ampak vinček me je pa sesul - sem ga morala. Da vprašam - ali je čisto nujno, da večerjaš isto stvar kot kosiš? jaz bi raje kaj drugega z dovoljenega seznama! Pa še mleko in jogurt - kdaj si ga privoščite, meni tako manjka! Lisa

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

19. jan 2005 20:40

Pozdrvljeni vsi skupaj! Spet sem z vami.Jaz se utegnem oglasiti ele zvečer ,ker od doma odhajam že pred peto uro in poleg dveh otrok mi ostane malo časa čez dan.Hvala za dobrodošlico Marina5.Opažam da ste zelo kul in poleg vas sem vsa navdušena nad to dijeto da mi ni nič težko.Ko pa me prime za kakšno pregreho pa malo pogleda na forum.Jade najlepša ti hvala za nasvet bo pač mož kako drugače izgubil višek kilogramov. Jutri imam sadni dan in sem se odločila narediti torto iz suhega sadja iz knjige ,da probam tudi to. toliko za danes! čao jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 19. jan 2005 20:40:53 Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 19. jan 2005 20:44:23

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

19. jan 2005 22:17

čer! 2303, tudi jaz vas zelo pogrešam. Večkrat se spomnim na vas, če je kaj novega na forumu in tisti trenutek bi bila najbolj srečna, če bi lahko takoj pogledala na forum. A žal vse želje niso uresničljive. Dalmatinka nikar ne obupavaj in nič ne išči še več negativnih stvari, pomisli raje, oziroma poišči raje tiste dobre, ki ti jih je prineslo življenje skupaj s tvojimi korenitimi spremembami, glej naprej in z dvignjeno glavo korakaj proti svojimi cilji, kljub utrujenosti in zaradi tega mogoče tudi razočaranosti, ki ti jih puščajo sredstva za dosego tvojih ciljev. Uspelo ti bo! Dobro došle vse nove! Naj še malo pametujem. Glede kava+mleko: tudi jaz sem jo prej pila vedno z mlekom, vendar sem se mu odpovedala, ker sem si veliko bolj želela izgubiti kilograme in sklenila sem, da tiste 3 mesece bom pa že zdržala, če bodo efekti takšni kot obljubljajo. Nisem hotela, da bi po končani dieti ugibala koliko bi izgubila, če bi se res držala vseh pravil. Tudi kruhu sem se popolnima izogibala, oziroma sem ga črtala z jedilnika. Jogurt, ...., kaj bi dala zato da bi ga lahko vsak dan. Pa vendar pravila so pravila, zato sem jogurt jedla le na B dan, vendar vedno lahkega ali z 0,1% m.m.. Lahko noč! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti