18. jan 2005 22:55
Čer! Nalin, nič se ne sekiraj. Bo že minilo, sicer pa je vedno tako, da je vse slabo za nekaj dobro. Si pač pojedla manj in bo zato tudi kg-jev manj. Mislim, da se je že skoraj vsaki od nas zgodilo kaj podobnega. Maychi, tudi jaz obožujem sadje in mi ni nič hudega na S dan. Takrat pravzaprav uživam, saj si nabavim res različno sadje. Kaki, mandarine, kivi, pomelo, ananas, grozdje.... pa še bi lahko naštevala. Sploh ničesar ne pogrešam na ta dan, zelenjave pa imam tako dovolj druge dni. Glede kruha (polnozrnata štručka) pa tako. Jaz mislim, da se ga lahko je vsak dan razen seveda na S dan, vendar se ga jaz izogibam. Amelie, če že moraš, potem pazi koliko in kolikokrat. Tudi od tega je odvisno, koliko boš shujšala. Joj, moram vam še nekaj povedat! Včeraj sem srečala prijateljico, s katero se nisva videli že dobra dva tedna. Ker me ni videla (bilo je v trgovini), sem jo dregnila, ona pa: "joooj, tako si shujšala, da te sploh nisem videla". Si morete misliti, kako mi je bilo. Usta sem imela kar do ušes.Ha To je ena res lepa vspodbuda. Vsi tisti, ki začenjate, ne pozabite: vstrajajte in se vam bo kar hitro poplačalo. Rožica, lepo, da si se spet oglasila. Smo te že pogrešali. Zdaj pa je že čas za počitek, se beremo jutri. Sladke sanje vam želim! Meli Don"t worry, be happy! Sporočilo je spremenil(a) 2303 dne 18. jan 2005 22:57:57