18. jan 2005 11:12
Nachnovak, jaz imam največjo krizo, ko me zebe tako kot danes,takrat bi se najedla. Prste imam takohladne, da komaj tipkam.
Sem si že pripravila v pečico jabolka, da jih bom spekla za kosilo, da se vsaj malo ogrejem. Ja pa če nič ne telovadim me zebe.... pa lačna..... pa jem.... pa grešim... pa pa pa
Maychi sicer ne vem koliko je karta za Roglo, a naša Kr. gora ima letno karto za odrasle po 95.000,00 sit, pa kadar grem mimo je taka vrsta da te kap. Lani sem bila na Rogli in mi je zeeelooo preravno, ko pa sem našla Jurgovo in se pripeljala dol, pa ti raje ne rečem, sem mislila, da so se vsi tam zbrali, pa je bila le vrsta- sem stala pol ure v tisti jami brez sonca- hudo. Nisem šla še enkrat, ker se mi ni zdelo vredno. Res je bila sobota in bilo je polno tekm,na vsakem smučišču so bil koli, to zunaj ne vidiš, je pač eno smučišče rezervirano za tekme, pa konec- ne pa vsepovsod vse.
Imam letno karto za Tromejo in Višarje, ki je znesla za vse (dva odrasla, dva otroka) 160.000,00 sit. Kranjskogorska bi bila okoli 320.000,00 sit!!!! Pa ti povem, da kjerkoli smučam se pripeljem gor dol, mogoče počakam par minut, pa spet,v glavnem brez zastojev in vrst, pa četudi v soboto in nedeljo, no med tednom je itak prazno. Proge pa niso primerljive z našimi v dolžini in pripravljenosti.
Konec koncev mi je pa potem vseeno če se peljem 20 minut, če se jih še 10minut pa tekoče smučam.
Zato mi je tkao nerazumljivo smučanje in ravnanje naših centrov, ki nudijo tako visoke cene kart za čakanje v vrsti....
2303 ja saj nisem mislila da so strije sedaj postale, a ker sem bolj temnopolta se sploh niso videle, sedaj pa ko mi gre koža skupaj se pa poznajo, pa še porjavijo ne... Na prsih nisem imela ene vidne strije, ker bi jo opazila, sedaj se pa kar širijo. Teorijo nastanka poznam, a očitno dokonca postanejo vidne s krčenjem kože.
ZEEEBEEE, pa še snega ni.... žalost, še kar sije sonce, namesto, da bi me že zapadlo, kakšna žalost brez snega.
Še eno uro, pa si spečem jabolka....mnjam.
mici_33