14. jan 2005 7:00
Dobro jutro!
Upam, da ste sledile pošti iz kulinarike in ste glasovale zanjo v obeh kategorijah! Če še niste pa vam pripenjam link:
Kulinarična Slovenija se je prijavila na tekmovanje za nagrado Izidor. Vse, ki menite, da bi zaslužili to nagrado, vabimo, da za nas oddate svoj glas v obeh kategorijah: zdravje in zabava. Glas oddate na spletnem naslovu
http://www.izidor.net/tekmovanje/
Kulinarika in sveda vsi tisti, ki se ukvarjajo z njo, si to zasluži s tem krasnim forumom, čudovitimi recepti in nasveti!!! Le tako naprej!
Danes imam Š, spet bom prebranec, ki se ga nikakor ne naveličam, in rdečo peso! Njami!
Punce, ker mi zadnji dnevi misel na beli košček kruha s tanko namazanim maslom ne da miru, me zanima kaj menite, če bi ga pojedla namesto tortice na OH? Pa, nimam pojma kaj mi je, masla prej sploh nisem imela rada, zdaj mi pa tako diši, da se že težko premagujem.
Maychi, včeraj sem po 10 dneh spet uporabila orbitrek. Skušala sem upoštevati tvoj nasvet in podaljšati za 10 minut....minute se mi še nikoli niso tako vlekle!!! Ampak, uspelo mi je in tedaj se mi je zdelo, da je celi svet moj, čeprav sem potem tako kašljala, da sem se res skoraj zadrgnila. Mislim pa, da je bolje, če čas na orbitreku, spet podaljšam, šele čez kak teden. Je pa res, da mi je bolezen vzela še tisto malo kondicije, ki sem jo imela.
Dobrodošle vse nove! Želim vam veliko minusa na vagi!
LP
Sabina