13. jan 2005 7:59
Ojla internetni hujšajoči prijatelji! Ker sem lani že dala eno rundo skozi, in to zelo uspešno, vam lahko kaj povem. Vse se mi je dogajalo tako kot vam. Poleg dek in kilc so se zelo hitro zmanjševali cm in CELULIT. Če boste šli prebirat prvi del sem začela tam nekje na 6. ali 7. strani (mislim). Bila sem vztrajna, dokaj dosledna in nisem tehtala testenin, riža, mesa in ostalih zadev. Jedla sem toliko, da sem se najedla. Mislim, da ni toliko pomembna količina kot to, da se hrana ne meša. Telo jo čisto drugače presnavlja. Izgubila sem 10 kil, po 12cm na bokih, čez prsa in okoli pasu 10. Celulita na stegnih ni bilo več videti, v kopalkah sem bila cool. Konfekcija je imela št. 40, izjemoma 38. Dopolnila sem 45 let, visoka sem (upam, da še) 162 cm in rodila dva otroka (velika in težka). Marjetka Cvetka, ko sem končala okoli 20.maja sem še naprej jedla za zajtrk in malico sadje, popoldan pa sem bila v začetku pridna. Jedla sem tisto, kar sem najbolj pogrešala v dieti in sem mešala hidrate in škrob. To še ni bilo hudo, a ko se je približal čas, ko zadiši meso z žara in novi krompirček v pečici, je bilo pa že malo krize. In na morju sem popila še kakšen kozarec radlerja ali pa piva in začelo se je nabirat. Pa da ne pozabim, na dopustu sem jedla zajtrk, ker tako uživam z dragim v teh jutranjih uricah preden greva na plažo. Od marca pa do srede oktobra sva bila ogromno na kolesu. Vsak dan najmanj 35 km ( pol v klanec, pol pa dol). To mi je pomagalo, da sem do konca kolesarske sezone pridobila, ne izgubila, le 2 kg. Kar naenkrat pa sem začela pridobivati cm in potem mi je padla volja in so prihajale tudi dekce in potem še kilogramčki. Pred novim letom sem ponovno pristala na 73-74 kg. Zgrozila sem se. A sem se zato trudila tri mesece in potem še vztrajala, da sedaj izgledam takole? Zato sem od 3.1.05 ponovno na 3MD in sem izgubila že 4 cm in 3 kg. Tehtam se vsako jutro in ko pridem iz službe preden pojem kosilo. Meni to zelo odgovarja. Cm merim enkrat na teden. V prvem delu sem uporabljala Afrodito, ki mi je pomagala in je bila učinkovita. Tudi sedaj jo bom. V soboto grem za en teden na dopust na smučanje in letos ne bom sama kuhala. Z menoj bo šel meter in tehtnica in seveda Rinina knjižica. Verjetno na žalost ne bom mogla izbirati, kaj bom jedla a se bom poskušala z gospodinjo dogovoriti vsaj za kakšen dan, da ne bo prehudo. Mi je kar hudo, ker en teden ne bom z vami na netu in ne bom prebirala vzpodbudnih besed ki meni, povratnici, veliko pomenijo. Vsak trud se poplača. Lep dan, čeprav je tukaj v Ljubljani spet ena grda megla, vam želim kjerkoli ste. Irena