10. jan 2005 6:57
Lep pozdrav vsem skupaj
Danes se vam tudi jaz oglašam po doooooolgem času. Nazadnje sem vam napisala, da grem na novoletno zabavo. Glede na to, da sem že 3 leta doma (2 zaporedni nosečnosti) in imam sedaj 5 kg manj kot pred prvo nosečnostjo sem šla na zabavo vsa zadovoljna v hlačah št. 38 (halooo) in majčki za katero me je mož vprašal, če se nisem zmotila in oblekla hčerkino, ki je stara 2 leti. In da vidite vi te face. Sodelavci so me takoj pohvalili, ženske sicer tudi ampak saj veste kakšne smo, s kislim nasmehom. V službi nas je kar nekaj mladih mamic, sem pa jaz edina, ki je po nosečnostih še shujšala in imam raven trebuh. Kraaaaaaaaaasen občutek ni kaj. Sicer izgubljenih kg ni ne vem kolk po skoraj 2 mesecih ampak važno, da sem sama zadovoljna. Se pa nisem držala čisto, kot bi mogla, ker mlajšega sina še dojim, pa če premalo jem imam manj mleka. Res pa je da ločujem živila in jem veliko zelenjave in malo manj sadja.
V soboto pa smo imeli v moževi službi ponovoletno zabavo (ne me spraševat kakšna novoletna zabava je to, ker še meni ni čist jasno, to je tko k se 3 dni pred novim letom spomnijo, da bi pa mogoče dobro, da bi imeli zabavo in je itak že takrat vse 3x zasedeno). Seveda je mož spet debelo gledal kako sem se "oblekla" in kontroliral kdo me je gledal več kot 3 sekunde (hecam se). Res pa me je pripeljal v gostilno kot kakšen pav, ves ponosen name (sicer je bil tak že prej in še sedaj mu ni jasno zakaj sem sploh hujšala in to nameravam še za par kilc). Ampak se tudi pet kilc pozna, človek lahko pleše do jutra (če seveda mož ne bi imel ob 12 jezik do tal, res pa je, da je kar nekaj časa raztegoval harmoniko, ki ima 15 kg).
Se nam pa fajn zdi, ko nas pohvalijo a ne kok to paše. Potem pa dobiš še več volje.
In ne boste verjele, po novem se nam bo pridružil tudi moj gospod. Jutri pa (sedaj malo bolj resno) začneva skupaj, ker je danes v službo nesel narezek in gibanico za rojstni dan in če ne bo jedel bodo sodelavci mislili, da je s hrano kaj narobe. Sicer ni ne vem kako okrogel (osebno ne maram koščenih tipov s katerih visijo hlače kot z obešalnika) ampak kakih 10 kg manj mu pa ne bi škodilo.
Se človek kar dobro počuti, ko ga je malo manj skupaj.
Joooj sem se razpisala in vas dolgočasila. Sicer vas berem vsak dan in me spravite v dobro voljo preden se moja dva kričača ne zbudita.
Veselo hujšanje še naprej
P.S. HVALA BOGU, DA JE KONEC PRAZNIKOV IN Z NJIMI VSEH PREHRAMBENIH DOBROT
LP
jade