8. jan 2005 21:37
Hoy! Jaz sem spet direkt z smučišča na forum. Hvala za lepe želje Maychi! Kot vidiš maksimalno uživam, čeprav tudi malo delam. Saj ti dobro veš, prijetno s koristnim! Pozdrav Taja! Lepo da si spet z nami. Je pa kar lepo slišat, da ima še kdo že vse naštudirano. Meni se zdi kot da sploh nisem na dieti. Dnevi gredo kar sami od sebe naprej. Je pa ful varljivo se lahko hitro kaj za j*!!! Že lep čas razmišjlam, da bo treba mal Rino v roke vzet in mal osvežit pravila. Je pa tudi res, da če vse vskladiš, se pomožnosti še maksimalno zaposliš z delom, stvar teče kar sama, jaz sploh ne "folgam" več. Še srečo, da mi je zaporedje dnevov že nekako prešlo v kri. Zdaj že vsi v družini vedo sistem, kaj bomo jedli. Seveda imajo vsi dodatke, pa se mi jih za čuda sploh ne "lušta". By! Grem počivat, sem že ob 9:00 zmenjena za smuko! Takrat je najlepše! Upam, da bom spet zdržala cel dan, če ne bom pa malo čokolade. Jutri lahko. A ne? V ponedeljek se vam pa pridružim pri luni. Saj sploh ne vem več kdo je že omenil ta post. Mam mal problemov z vsem novimi imeni. Kdor koli je bil, HVALA ZA OPOMNILO!!!!!! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.