8. jan 2005 19:37
Dober večer vsem skupaj!
Končno imam čas, da malo pregledam kaj in kako je"tu pri nas". Na razprodaji se je kar trlo ljudi, vendar sem si kupila nekaj za oblečt in za obut. Kakšen božanski občutek, ko preskočiš svojo velikoooo številko in sežeš po dosti manjši številki. Ves čas pa sem imela v mislih Kokos in njenih -26 kg. Kupovala sem v trgovinah, kjer prodajajo same male številke to je do 44. Bila sem vesela tako, da me gužva sploh ni tako motila.
Vidim, da se Bobby kar resno pripravljaš na ponedeljek. Je čisto prav tako, da si razčistiš v glavi KAJ IN KAKO. Čokolada je deljena na koščke in rebra. rebro ima nekaj koščkov, če sedaj razumeš. Pojej 1 rebro obvezno, jaz je na začetku nisem pa sem zato dobila po telesu fleke in spuščaje, verjemi ni bilo prijetno. Glede sadja pa je za malico 1 kos oz. odvisno kaj ješ. Svetujem ti, da sadje ješ narezano na koščke ali rezine, ker se bolj nasitiš kot, če grizeš npr. jabolko, kivi, banano. Poskusi kaj ti bo lažje oz. bolje. To ve najbolje vsak sam. Poskusi obe variante in sporoči kako in kaj.
Dušan: verjetno se nisva razumela, glede solate mislim na OH dan. Danes pa sem si jo privoščila in to rukolo s kalčki in rdečo papriko, bilo je mnjammm.
Približuje se mi 2 VD. Še prej pa je v ponedeljek luna-MLAJ 13:03. Tudi tu se malo postim, vendar ob sveže stisnjenih sokovih in čajih.
Mili hvala za pilates vaje, sem jih že prejela. Če mi kaj ne bo jasno se oglasim.
Sedaj pa moram končat, ker grem malo potelovadit, spat pa grem bolj pozno tako, da vas še kaj preberem.
Čao!
Irena
picika