8. jan 2005 7:35
Dobro jutro!
Še sem z vami! Malo me je prehlad položil v posteljo, a sedaj že kaže na bolje. Pri dieti še kar vstrajam. Žal, na orbitrek še ne morem in moram priznati, da mi to ful manjka...kdo bi si misli...prej sem bila namreč velika lenoba in totalno brez kondicije.
Včeraj sem imela OH in sem spekla muffine kar iz testa za biskvit, potem sem kapice namočila v čokolado in kokos. Pojedla sem dva, pa mi je bilo potem žal, ker se je želodček zelo razburjal. Danes sem kar vesela, da bo na vrsti sadje, kajti pri sadnem dnevu in dan po njem se počutim tako lahkotno.
Še vedno nisem dobila odgovora koliko tehtajo zrezki, ki jih pojeste za kosilo in večerjo. Ali pa se s tem sploh ne obremenjujete.
Roby, tukaj se držimo te diete
http://mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html
Meni Rinina knjižica zelo pomaga. Včasih najdem kar dva do tri jedilnike za kak dan in se težko odločim kaj bi najprej jedla, potem komaj čakam, da minejo spet štirje dnevi, da si pripravim naslednjo jed. Tako dnevi kar minevajo in danes je že moj 33. dan. Če bi ne bilo tega zoprnega prehlada, bi bilo idealno.
Kokos, ti si pa tako ta glavna! Tvoj minus mi zelo dvigne moralo! Misel na dieto sploh ni več obremenjujoča.
Lep dan!
Sabina