7. jan 2005 11:18
Da se še sama pofočkam in javim, da je vse OK. Marjetka Cvetka, hvala za prijazne besede. Veš, včasih bi se pogovarjala samo o hujšanju in žal nimam pravega sogovornika. V službi nekako ne morem razpravljati o hujšanju, doma pa jih to res ne zanima. In tako se oglasim na forumu, malo pojamram, preberem kaj menite ve in kar lažje mi je. Včeraj zvečer bi res rabila sogovornika ali sogovornico, poklicala sem kolegico in hotela malo pofilozofirat, ampak ni bil pravi trenutek. Kakorkoli že, tukaj sem - vaša sem :o). Ja, gibanje je res pomembno. Pred leti ko sem jedla po Montignacu, sem vsak dan hodila vsaj eno uro, ob koncu tedna pa še veliko več. Tudi septembra sem tako začela, vendar pa zdaj pridem domov ko je že tema. Seveda bi lahko šla na sprehod zvečer, ljubi čas imam, ampak nekako me ne vleče. Ob koncu tedna tako smučam in seveda telovadim zvečer doma. Začela sem v torek. Spet delam trebušnjake in tokrat telovadim tudi z ročkami, da se mi malo okrepijo nadlahti. Da bom poleti vsa lepa in napeta :o). Orbitrek mi ne diši, sobno kolo tudi ni zame, sploh telovadbe ne maram preveč in se moram pošteno prisiliti, hkrati pa upam, da mi bo to prešlo v kri. Bojim se, da upam zaman ampak upanje je pol življenja, a ni tako. Najraje hodim in smučam. Zelo rada tudi rolam ali pa sedem na kolo. Tudi plavanje in sauna prideta v poštev Telovadbe v zaprtih prostorih (fitnes, aerobika ...) pa ne maram preveč. Že parkrat sem se priključila tem zadevam in po parih mesecih prenehala. Nočni sprehodi, ja, to bo zame. Zjutraj sem vstala zelo lačna in že kozarec vode me je potolažil. Po kavi pa sem se počutila kot nova. Samo štiri dni se strogo držim in počutim se 300 % bolje. Ne razumem kako, da tega ne dojemam takrat ko se bašem? Vam je to jasno? Ležim na kavču pred TV, grizljam in mi je luštno. V podzavesti točno vem, da delam napak in naslednji dan se počutim kot rejen pujs, kljub vsemu pa to ponovim že taisti večer. Povejte, je katera od vas tudi takšna? O današnjem jedilniku sem vam že poročala. oglasim pa se še zvečer, da povem, če sem bila pridna. To večerno javljanje mi nekako prepreči, da bi v usta dala kakšno "prepovedano stvar". Lepo se imejte Marina5