6. jan 2005 9:08
Pozdravljeni vsi.
Aha,večina danes na sadju.Cool!
Saj se boste navadli teh sadnih dni,pol boste pa komaj čakali kdaj bo spet sadje.
Jaz pa sem včeraj preživela svoj 3 vodni dan in danes se počutim srečno kot le kaj.Kar poletela bi od sreče,tak fajn mi je.Voda je res super zadeva.
Sam hec je bil popoldan v službi.Sodelavka je imela rojstni dan in je prinesla peciva cele kupe.Šla je do vsake in pridno ponujala dobrote.Mrzlično sem razmišljala,kako bi ji na lep način povedala,naj mi oprosti,ker ne morem vzeti peciva.
Ona pa pride do mene in na ves glas zavpije:"Marjetka,danes nema hujšanja!!!!!"
Kar vroč mi je postalo.No,pa sem si nabasala cel kup peciva.Pa, da ne boste mislili,da sem katerega poskusila.O to pa že ne!
Vso pecivo sem dala Olgici,sodelavki,ki me pri dieti ful podpira. Ona se mi je sam smejala in mi obljubila,da ne bo nikomur povedala,da se sladka namesto mene.Njej se ne bo nič poznalo.Je suha ko treska,pa lahko celga vola poje.Blagor ji.
In tako se je vse srečno končalo.
Danes bom za kosilo jedla piščančje hrenovke in radič z naribanim surovim korenčkom.
Večerjam pa v službi in si bom zraven nesla ravno takšno solato,namesto hrenovk bom jedla pa piščančjo salamo.
Pa še to:na beljakovinski dan zmeraj tam nekje vmes med kosilom in večerjo popijem en LCA jogurt,to pa zaradi kalcija in sploh ker ga obožujem.
Tako,želim vam veliko sreče in preživite dan brez pregreh.
Pa kaj potem,če se kdo zraven vas masti z kračami ,pomislite,kako jih bo pol tiščalo po želodcu.
Vi se boste počutili pa tako lahkotno in srečno.
Se splača potruditi!
ADIJO!
ZAUPAJTE VASE,KAJTI USPELO VAM BO!
Kot je meni!!!!!!!
Marjetka cvetka