Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

tilen  

član od: 13.9.2002

sporočila: 3

5. jan 2005 19:59

Pozdravljeni! Še ena povratnica, ki se je s 1.1.2005 podala v tretji krog te diete in upam, da bo ta tudi zadnji. Dusano, diete kot jih je navedel Roby dejansko obstajajo. Da ta dieta obstaja pod različimi imeni, z le manjšimi razlikami, sem že vedela, nisem pa res še nikoli slišala za dieto združenih narodov. Zato sem jo seveda šla iskat in jo tudi našla: http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno& . Za vse nas pa upam, da nam bo uspelo! Lp, Virena virena

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

5. jan 2005 20:03

Dušan, amlo sem iskala po spletu in poleg strani, ki jo je napisala Virena, najdla še to, na kateri so opisane vse tri diete in razlike. Če koga zanima, je tukaj link: http://www.geocities.com/hdieta/dpd.htm Grem študirat razlike med temi 3 dietami.... Lp, maychi

Trixie  

član od: 15.12.2004

sporočila: 50

5. jan 2005 20:05

Ahoj! Spet nove članice....super! Maychi in in Dušan, Roby je res našel stran, kjer piše o teh dietah, in v začetku piše, da gre za našo dieto, potem pa so zapisane različne verzije. Še link: http://www.geocities.com/hdieta/dpd.htm Maychi hvala za čestitke! Slamca8, ne lomi ga in nas ne zapusti! Ko te bo zgrabila lakota pridi na forum in kaj napiši, pa ti bomo stale ob strani! Mici_33, mene tudi takoooo zebe. Včeraj je bilo res hudo in sem se šla namakat v banjo, potem sem bila tako slabotna, da sem celo uro počivala...danes pa mi tako kaplja in curlja z nosa, da sploh ne morem skloniti glave, ker bi vse zmočila. Je katera-kateri ugotovil-a, da po vodnem dnevu ne moreš pojesti običajnega kosila...meni je bilo občutno preveč! Pa še to: ali kdaj vagate zrezke, ki jih pojeste? Velikost zrezkov je pač lahko različna in v Rinini knjižici ne piše koliko bi naj tehtali. No, moti me to, da lahko mesek zamenjaš s sirom ali skuto v enaki količini, pa ne vem koliko bi naj to bilo! Sabina

Trixie  

5. jan 2005 20:08

He, he, komaj sem poslala link, že vidim, da ste sami našli te "Robyeve" strani! Sabina

Trixie  

5. jan 2005 20:10

He, he, komaj sem poslala link, že vidim, da ste sami našli te "Robyeve" strani! Sabina

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

5. jan 2005 20:10

Ojla mene pa še to zanima če ima že kdo izkušnje s hitinom-c sliši se tako enostavno sam bojim se da se tem ne bo nič....kot pravijo da se brez muje še čevelj ne obuje tudi jaz upam da nam bo vsem skupaj uspelo! simonka1

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

5. jan 2005 20:34

Kar ne morem verjet.Včeraj zvečer sem nazadnje bila z vami in ste se do zdaj tako razipisali. Res sem ponosna na vse vas, ki vam je uspelo priti do želenega cilja in na vse tiste, ki se tako zavzeto trudite. Upam, da bo tokrat uspelo tudi meni, z vašo podporo po mojem bo. Danes sem se kar pregrešila in sem zelo jezna nase, tolažim se da je jutri sadni dan in bom se malo "sčistla". Sem opazila, da nas je kar dosti tistih, ki smo danes imeli OH dan. Poročajte jutri kako vam bo šel sadni dan. Imam pa en problem. Kako naj tašči dopovem, da imam dieto in da ne morem vsega jesti kar bi ona rada, da jem. Pa še fant mi dela malce problrmov, saj pravi, da sploh ne rabim hujšat, ker sem njemu všeč taka kot sem, kako mu naj dopovem, da bi to rada nardila za sebe, za svoje dobro počutje? Lep pozdravček vsem in veliko uspeha. tocka

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

5. jan 2005 20:36

hitin c baje deluje, ampak samo, če zraven velikooo športaš. Nimam osebnih izkušenj, ampak iz biologije vem, kako dela in ja, mujo rabiš:) Tocka, to da si fantu všeč taka, kot si, je pa ja v redu! Reči mu, da si tudi sebi všeč, samo da bi rada malo bolj čutila mišice in manj kaj drugega na sebi - mogoče bo to razumel:) Veri Sporočilo je spremenil(a) Veri dne 05. jan 2005 20:38:27

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

5. jan 2005 20:54

Veri hvala za nasvet, ga bom kar upoštevala. Se beremo spet jutri. Lep pozdrav tocka

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

5. jan 2005 20:57

Hojla! Ni kaj, pridne ste ko šus. Jaz pa hvatam krivine in razmišljam, kako si naj olajšam "muko-muke",ker me zebe ko cucka, pa še lačna sem kot volk. Sicer nisem nič kaj dosti grešila, le jedla bi večkrat, kot je dovoljeno, pa makar to, kar je pač dovoljeno. Jutri sem na OH in že študiram, koliko bom lahko pojedla in kdaj. Hvala bogu, da pridem zjutraj domov iz nočne in grem do 13.00 ure spat, bom lahko preskočila zajtrk, bodo pa testenine bolj teknile. In šele zvečer........ Ni mi pa jasno, da lahko zvečer jem tortico...... Ponoči bom pa delala študije (ker od lakote spet ne bom mogla spati), koliko dkg je šlo s tortico gor.... Zdaj mi je še trenutno to vse skupaj smešno in čakam dneva, ko me bo kap od lakote.. Imejte se toplo! Galja Slamca8, kje si se izgubila?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti