5. jan 2005 10:53
En pozdrav vsem, Najprej odgovor Barby ... Madal Bal ali javorjev sirup je najboljši za postenje in prečiščevanje telesa. Ža par strani nazaj sem se o tem nekaj razpisala in Barby, če želiš s tem sirupom hujšati, ti ga odsvetujem. Ti bom napisala čisto enostavno zakaj gre, čeprav obstajajo tudi zelo strokovne razlage. V telo ne vnašaš energije-goriva za delovanje (hrane) in telo se začne hraniti iz maščobnih zalog. Do tukaj vse lepo in prav, vendar se telo brani pred pomanjkanjem energije tako, da vsak naslednji vnos hrane skladišči direktno na zaloge (špeh). Samo toliko v razmislek. Ko pa sem sama eksperimentirala z MadalBalom, pa nisem zraven jedla ničesar, še kave nisem pila. Prvi in drugi dan me je bolela glava in bila sem lačna, potem pa je lakota izginila in so se pojavile obloge v ustih. Iz ust mi je prav pošteno smrdelo in sem žvečila vseh vrst žvečilcev. Pri čiščenju priporočajo tudi prhanje večkrat na dan, krtačenje oz. masažo kože, dnevne sprehode in podobno. Kairos, dobrodošla med nami. Več nas bo, bolj bo luštno! Galja, pridna si, ni kaj. Ob grizljanju čas tako hitro mine, ni tako. Fullmoon, več nas je takšnih ... povratnic. Sama sem tokrat tako polna dobre volje in sklepov, da ni hudir da mi ne uspe. Marjetka Cvetka, dobra si. Človek kar malo upanja dobi ko vidi kako so drugi uspešni. Aiwa, kar nekaj je takšnih ki so prenehale s kajenjem in tudi sama načrtujem to v kratkem. Zdaj pa šibam in seveda pridem nazaj. dijoooooooooooo Marina5