4. jan 2005 11:37
Tajika, saj ni res, da ne smeš jesti banan. Sama sem si parrat spekla dve za kosilo in ni bilo nič narobe. Dekleta so verjetno mislila, da ni dobro pretiravati, drugače pa lahko za kosilo poješ več vrst ali kosov sadja naenkrat. Popoldne, torej med obroki, pa je pomembno, da upoštevaš, da en sadež predstavlja obrok in potem moraš počakati dve uri, preden poješ naslednjega. Na sadne dneve sem ponavadi zjutraj pojedla eno banano ali pa jabolko, pomarančo ali pa dve mandarini. Potem sem včasih za malico pojedla še kakšen sadež in za kosilo pečeno ali kuhano sadje. Naredila sem si tudi sadne kroglice, ki so pa zame odločno preveč sladke. Pri sadnem dnevu sem imela ponavadi tudi popoldansko malico, kar na druge dneve nisem prakticirala in sicer en kos sadja. Za večerjo pa sem ponavadi pojedla spet eno banano in eno jabolko. Mogoče je to preveč, ampak sama nisem imela občutka, da bi jedla preveč. Seveda pa sem parkrat popolnoma iztirila z mandeljni, saj sem jih pojedla preveč!!! Vodo pa le pij. Kot so dekleta že omenila, je najbolj važno, da je piješ veliko dopoldne ko se telo čisti. Zdaj pa moram res nehati. dijoooooooooo Marina5