4. jan 2005 9:04
Ojla! Dušan, včeraj mesek, danes ŠKROB Tortica pa jutri. Pazi, da ne zabrblaš! Robi, tudi jaz imam rada mehurčke, še posebej radensko. Seveda se ji nisem odpovedala, glede sadnega soka zraven, pa boš moral paziti. Vsak sadež je kot obrok, zato ti priporočam čisto radensko. Če ti ne gre drugače, pa dodaj rajši kakšne vitaminske tabletke (kalcij, magnezij...). Tajika, jaz bi ti banane odsvetovala, sploh v večjih količinah. Eno na dan Bolj te nasiti, če jo narežeš na kolobarje in jo ješ z vilico. Poskusi, deluje. Banane so bogate s škrobom in ogljikovimi hidrati (100g banane - 19g OH, 341 kJ/81 kcal). Slamca8, tudi jaz sem bila v začetku lačna po sadju, zato sem ga jedla večkrat (na 1 uro). Če je bila kriza, sem z paličnim mešalnikom spasirala 1jabolko, 2 kivija in 1/2 banane ter dodala cimet. Zelo je nasitno in sem le redko vse pojedla, pa še dobro je. Irena-picika, pilates vaje so vaje za utrjevanje in oblikovanje telesa. Meni so super, za druge pa ne vem, ker niso nič javile. Pri nas ne vem, če se kje dobijo, jaz sem jih kupila v Gdansku. Gogy, tudi jaz se pridružujem čestitkam. Kar pogumno naprej, sedaj bo vedno lažje. To bi bilo za sedaj vse. Lepo preživite današni dan. Jaz se bom mastila ob kislem zelju in klobasi. Meli Don"t worry, be happy!