3. jan 2005 9:58
Pozdravljene drage moje, jaz sem tudi javljam. Ob Božiču sem po ene 65. dneh prekinila z dieto- do danes. Ta čas sem sicer ločevala... a tudi grešila, kaj ne... No počutje je grozno, boli me spet želodec, počutim se tako, kot da nisem nikoli nič shujšala (ne da imam 10 kg manj od dne ko sem začela) Zajtrk so bile prevrete slive, da sem po nekaj dneh sploh šla na WC. V glavnem ŠTART. Začela bom kar od začetka, ker moram izgubiti vsaj 10 kg, če jih bom kaj več bo pa zelo lepo. Sem pa cel teden bila zelo pridna z gibanjem, sem vsak dan smučala, pa osvojila en hrib v ene dveh urah... no ja nisem samo jedla, sem se tudi gibala, a teža je šla gor... verjetno od tistih nekaj kozarčkov vina. Ja saj sem vedela da je bolje kar prekiniti, k pa da si vsak večer očitam. Pa itak sem rekla,d a bi rada do pomladi prišla na to težo. Če sem se toliko let redila ne morem sedaj v parih dneh shujšati. No tako sem danes na dnevu 1. ups lepše se sliši, če rečem, da sem na 66., sam moram še preveriti da je to meso, da bom z vami v ritmu. Želim vam veliko volje. mici_33