2. jan 2005 16:55
Pozdrav.
Robi pozdravljen. Nič ne odlašaj prični jutri, ker nas bo kar nekaj in bo lažje!
Kako ste kaj? Upam, da ste boljše kot jaz....že dva dnii imam grozen glavobol (pa ne od alkohola!), da samo ležim, danes pa še malo vročine - no vsaj po praznikih se je začelo, da nisem prej v postelji obležala...
Rožica, začnem z 1. dnem torej z B, ker sem zadnje dni jedla vse kar mi je prišlo blizu (no saj ni bilo tako hudo ampak to je bolj občutek krivde). Mislila sem, da se bom danes držala lune, pa ni šlo...sem bila preveč brez energije pa glavobol je bil še hujši, tako da sem si pripravila nekaj "lažjega"-rdeč radič s krompirjem. Odločila sem pa se, da se bom poskušala strogo držati in da bom zmanjšala porcije v primerjavi s prvim krogom, ki ni bil ravno najuspešnejši...upam, da bo bolje.
Opazila pa sem, da se mi je v teh dneh, ko sem jedla vse, prebava tako poslabšala, da je groza! Sploh ne vem več kaj naj naredim, ker zgleda, da mi nič ne pomaga... A ima še kdo takšne probleme? In kako ste jih rešili, če ste jih že.
Novim zmagam naproti!
Lp,
maychi