27. dec 2004 22:20
Živjo!
Pred dvema dnevoma sem bila tu na forumu, vse prebrala, napisala kar nekaj vrstic,...in kaj se je pol zgodilo, ko sem hotla poslat? Kar dol z interneta me je vrglo in vse sem izgubila kar sem napisala. Tko sm bla jezna da do dons nism hotla gor. Upam, da bo dons tole poslalo!!!
Za Božič sem imela OH dan in sem za večerjo jedla torto, saj je fant imel rojstni dan. Ampak tko mi je blo slabo, da nisem cele pojedla. Ko pa se je slabost polegla, sem pa malo grešila. Naš mali je jedel smoki in ko mu je en padel na tla ga je mami pojedla, pol ji je pa zapasalo in ga je pojedla dve pesti. Občutek krivde je bil ooogrooomen!!! Zjutraj sem prav s strahom stopla na vago, a k sreči je teža stala. To je bil moj edini greh v teh praznikih.
Ja, sm bla pa prav boga v nedeljo, ko smo praznovali fantov rojstni dan in je bla polna miza dobrot js pa na sadju. Sama seb sm se smilila. Pa sem se premagala. Vaša spodbuda pomaga, pa ko vidim moj uspeh in zavistne poglede in pripombe. To vse mi vlije še več volje za naprej.
Zadnje čase tud mene zlo hvalijo kako dobr zgledam in punce mi tud direkt povejo da so mi fovš da mi je to uspelo. Kar nekaj mi jih je že tud reklo da zdaj pa naj že neham, da me ne bo čist pobralo. Sam tega se ni za bat saj mam še kar nekaj kg preveč. Po končani dieti vam zaupam s koliko kg sm štartala in na koliko bom na koncu in boste videle da je še vseeno daleč do moje "idealne" teže.
Sm pa sama že tud zlo zgrožena nad svojimi starimi slikami in sploh ne morem verjet kako sm bla lahk tako debela. Mogoče pa se kdaj odločim, da zaupam svojo zgodbo bralcem/kam revije Rina in se boste lahko same prepričale da je razlika očitna.
Sm se pa razpisala, a ne?
No, samo za praznike vam še voščim tako kot sem že zadnjič ko ni potem poslalo, in se poslovim za danes:
Obilo sreče vam želim,
veselja, zdravja prav tako,
uspehov tudi polno mero
in še snežinke na Silvestrovo!!!
kokos