Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

k4484  

član od: 20.7.2003

sporočila: 14

26. dec 2004 10:57

HALOOOO! Kje ste danes vse? Trixie, a si še z nami? Jaz imam danes sadje in rabim malo vzpodbude, ker tega dne nimam najraje. Praznike sem preživela brez greha, kile pa kar stojijo, pa sem si na začetku zadala nalogo -15 kg. Upam, da mi bo z vašo pomočjo uspelo. Se slišimo, čao! GAJA

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

26. dec 2004 12:35

Pozdravljene! Kako ste punce? Danes se verjetno še ne bo nobena oglasila. Jaz sem super, brez enega samega greha na Božič. Včeraj sem imela sadje in sem pojedla samo pomarančo, malce ananasa in banano. Danes pa sem jedla lignje. Držim pesti zate Gaja in vem, da boš tudi ob sadju lahko preživela. Lepo bodite pa čakam na vas do jutri, ko se vas bo kaj več oglasilo. saby

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

26. dec 2004 21:33

Malo vzpodbude: včeraj sm gledala slike od februarja in tazadnje od božičnega večera. In sem bila šokirana. To je čist en drug človek!!! Veste, kakšna razlika je??? Ko se vsak dan gledaš, nimaš občutka, da je tko drugače. Potem se pa kr zgroziš Zdej vem, zakaj tisti, ki me dolgo niso vidli, bulijo vame ha-ha-ha To vam privoščim vsem! Da bi se zgrozile ob pogledu na stare slike. YES!!! Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 26. dec 2004 21:39:20

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

26. dec 2004 21:50

Ojla! Moram vam povedat, da sem bila včeraj kar ponosna na sebe. Z možem sva bila na enem srečanju in so pohvale o moji novi podobi kar deževale. Pohvale moških seveda, ženskam pa se je videla zavist. HEHE. Verjetno tudi vam dobro dene, če kdo reče, kako ste fino shujšale . Upam samo, da ti prazniki ne bodo preveč vplivali na naše kilogramčke. Lepo se imejte! Meli Don"t worry, be happy!

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

26. dec 2004 21:53

Živjo. Kako ste kaj punce in Dušan Kako ste preživele prve kritične dni? Jaz tako bolj no...v petek jedla vse kaj je prišlo oz. kaj je bilo pripravljeno potem me je pa vse tiščalo...in tako je bila sobota sadna-sem si to zaslužila...kaj mi je pa bilo potrebno vse pojesti! No pa vsaj na kg se ni tako hudo poznalo, je sedaj že vse po starem... Rožica a si že kaj boljše? Si že prišla iz postelje? Upam, da ti je bolje in da čimprej popolnoma ozdraviš! Sy, lahko si zelo ponosna na sebe, ker ti je uspelo to, kar si si zadala/zaželela! Uživaj v pogledih (zavistnih) vseh ki te že dolgo niso videli! Pridne bodite. Lp, maychi

Trixie  

član od: 15.12.2004

sporočila: 50

27. dec 2004 6:11

Jutro! Jaz pa nisem bila pridna! V petek nisem nič grešila, v soboto in nedeljo pa zelo! Nimam pojma kaj mi je bilo, kar naprej sem kuhala in pekla za obiske in domače, pa sem morala vse poizkusit in to ne malo! V soboto zvečer mi je bilo tako slabo, pa me ni izučilo! Fuj! Zdaj pa sledi kazen! Sadje, voda, čaj, orbitrek...pa bom spet v stari formi. Na tehtnici se na srečo ne pozna. Silvestrovo bomo preživeli sami in ne bo treba vse v usta nesti. Z mamo sva pa že dogovorjeni, da bo tokrat ona kuhala. Ste pa res prave face, da ste bile tako pridne! Čim manj pregreh še naprej! Lep pozdrav! Sabina

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

27. dec 2004 7:11

Trixie kako imaš lahko to srečo, da se ti ne pozna.... jaz sem pregrešila soboto, petek je bil še ok. V soboto sem malo potice in vsega po malo, ker sem si rekla, ma k vragu saj bo jutri dalje... no ja včeraj sem jedla po planu in danes imam plusa dve kili..... meša se mi. sedaj bom kar danes na OH sadje udarila in še jutri na sadje, pa da vidim. Sem pa tako napihnjena da se bom ravnokar razpočila. Počutim se tako, kot da sem vseh deset kg nazaj dobila. Prav hecno. Hvalabogu na silvestrovo pohod, da ne bo skušnjav in pregreh. Vsem kupaj želim ene lepe praznike, pa čim manj kg, da se ne bo prvega na tehtnici poznalo preveč. mici_33

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

27. dec 2004 11:28

Živjo! Maychi, sem že s postelje, kar pomeni brez vročine. Hvala za skrb in lepe želje. Občudujem vas kako ste bile pridne! Jaz pa kar vse po vrsti, čeprav nisem več na dieti imam občutek krivde. Mici_33 poznam ta občutek, tudi meni se pozna na tehtnici1,5 kg. Zdi se mi pa kot, da sem hruška debeluška in Prav ta občutek me je pripeljal do tehtnice, ki je le potrdila moja občutja. Hecno ne, prej smo imele dosti več kil, pa se nisem počutila tako debelo. Sem se odločila, da mi sledi zelo strog teden, kar se hrane tiče ( voda, voda in kakšen čaj,....) He,he,... Prav mi je! Ja pa še narava je prispevala svoje, dobila sem menstruacijo, polna luna dela svoje. Bo bolje, boste videle. Zdaj, ko bo luna padala od polne k prazni, se bomo tudi me laže spreminjale iz polne lune bolj v prazno. Upam, da nas bo prihodnje leto čim več praznih lunc. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

jelly  

član od: 27.12.2004

sporočila: 29

27. dec 2004 11:50

no drage in dragi moji, jaz sem pa še čist frišna, sicer že dolgo prebiram ta forum, samo nekako nisem zbrala dosti poguma, da bi začela z to dieto. amapk ker je pred nami novo leto, bo to ena in edina novoletna obljuba, SHUJŠATI! sicer redno hodim na tae-bo, in se tudi drugače rada ukvarjam z telovadbo kar se pač ne pozna tako kot bi si jaz želela, sicer imam mišice, ampak so čez zalite z špehom, tko da ena dieta res mora pasti. sicer se mi zdi 3 mesece kar dolga doba (predvsem z motivacijskega vidika) ampak sem si razčistila sama pri sebi da če sem toliko let pridno nabirala kilograme, se moram potruditi vsaj za te tri mesece da jih bom pridno zbijala. upam da mi bo uspelo, sicer pa začnem direkt 1.1.2005. drugače vas pa moram pohvaliti vse skupaj ker ste zelo v pomoč ena drugi, kar zelo cenim, upam da boste tudi meni v pomoč ko m vse skupaj "dol pade", seveda bom tudi jaz vas bodrila, zdaj tudi v pisni obliki ne samo v mislih! LP Jelly jelly

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

27. dec 2004 15:18

maychi oo lejo zivjo jaz sem super kg stojijo , mal grešim tako kot vsi za praznike :) samo s 3.1.2005 pa štartam na novo drugo rundo , sedaj že veselo prebiram knjjigo Dieta 90 dni in izbiram recepte mm mnjami -.) se ze veselim, saj mi bodo pasala po vsem tem mesu in dobrot Dušan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti