23. dec 2004 22:09
Dober večer! Punce men teža že tri dni stoji. Sicer se ne sekiram, saj sem svoj zastavljeni cilj -20 kg že presegla, saj sem jih dala že 23 stran. Ampak ne mislit da me zdaj nikjer več ni, razen v joške k jih kmal res ne bom vč mela. Ja vidiš Dipsi sva na istem. Sicer pa čestitke za prestani vodni dan. A ne da ni težko? Francka, js sm mela pred drugo zanositvijo 40 kg preveč pa nisem med nosečnostjo imela nobenih težav, je pa res da je več možnosti za karkoli. Niti nisem zatekala, pritisk je bil skoz normalen. Očitno se me sreča kar drži. Js mam na Božič OH dan in ker ma moj fant ravno ta dan rojstni dan bomo seveda jedli za večerjo torto. Čeprav se je zadnje čase ne veselim več, ker mi je že po dveh vilicah le te ful slabo. Očitno telo res zavrača nepotreben sladkor. K4484, tud men je na OH dan že teža šla za 1,5 kg dol in sm bla presenečena. Na orbitreku sem še, vendar ne vsak dan saj nas skoraj nič ni zdaj doma, trebušnjake tud delam in sicer sem zdaj že na 100 na dan. Sm pridna, a ne? S temi aroma hlačami ste me pa ful navdušle tako da jih kupim ob prvi priliki ko bom v DM-u. VESEL BOŽIČ vsem skupaj, pa čim manj pregreh. kokos