18. dec 2004 10:21
Živjo!
Maychi, kako to misliš nadaljujem? Saj veš, da si dneve poljubno izbiram?
No, tebi na ljubo in malo iz svoje radovednosti, ker si me pač spomnila, sem se zjutraj stehtala. Če priznam, pa tudi zato, ker grem popldan na 40 letnico in že sama misel na vse dobrote,..., moram biti sigurna kakšne so realne stvari, ker je kar hitro 1-2 kg gor, al pa bog ne daj še več.
No statistika se je v tem tednu po dieti čudežno premaknila na dol (-0,8kg), kar sama ne morem verjet. Kot veš mi je teža od 2VD stagnirala. Sem tako vesela, da bi kar vriskala.
Zdaj pa se ne smem preveč navduši, da ne bo prevelikih pričakovanj in posledično spet prevelikega razočaranja. Res pa je, da bi si želela, da bi bilo vsak ponedeljek (dan statistike) tako.
Kateri dan sem imela včeraj?
Po dieti gledano Š z rahlim odmikom. Za kosilo sem jedla riž+kuhano koruzo+kitajsko zelje z krompirjem, do to je še vse vredu, za večerjo pa smo si vsi v družini, ker le redko kdaj pridemo za vikende skupaj (beri zaradi različnih smen), privoščili PIZZO, bila je sicer med duzgim s koruzo, vendar sem si privoščila tudi salamo in sir. Tega okusa že dolgo nisem okusila, pa še mama je zamesila tako dobro testo, da je res bila vredna "greha". Ja, mi smo najraje vsi skupaj doma.
Moj recept za te turobne dni pa ni nič kaj prijeten. Obleci si bundo, šal, rokavice, kapo,....skratka zatlači vse luknje, da te ne bo prepihalo, potem pa ven!
Jaz sem včeraj cel popoldan preživela zunaj na mrazu. Z očetom sva šla na en dolg sprehod
" zluftat se". No pa še nekaj bolj toplega, izdelaj še tiste dodatke k darilom za božič, ali pa prični z okraševanjem (ustvarjanjem božičnega vzdušja)...
!!!!!!!!!Sicer pa pred ponedeljkom itak nimaš časa!!!!!!!!!!! :) -:)
Jade saj tudi 3 kg ni tako malo. Bolje išta nego ništa! A ne ?
Pomisli, če vsak mesec izgubiš vsaj 3 kg, je konec diete to 9kg. OOOO To pa ni več tako malo!
Čestitam!
Sem se pa tudi jaz čisto odvadila kruha. Opazila sem, da zdaj ko sem ga jedla sem imela veliko več težav s prebavo. Trenutno hga spet ne jem. Mi je bolje tako.
Se pa strinjam, da ni boljše potrditve in še večja spodboda, ko opaziš kako te gledajo. Čeprav včasih sploh ni treba, da gdo kaj pripomne.
Gremo novim zmagam na proti!
To je ukaz!
LP. Rožica.
p.s.
- če sploh ne boste prebrale tega romana, ne bom preveč užaljena.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.