3. dec 2004 14:37
Pozdravljene, se povsem strinjam z Rožico, ko sam pri sebi razčistiš določene stvari in ko se zavestno odločiš za drugačno prehranjevanje, potem znaš tudi vse tiste "grehe", ki se tu in tam prikradejo v naš vsakdan vzeti kot del tega prehranjevanja, ki se ga v bistvu vsi skupaj šele učimo... Meni se zdi bistveno, da se ob takšni prehrani dobro počutim, da sem polna energije (le zebe me večkrat, pa saj to me je prej tudi) in da se počasi približujem svojemu cilju. Danes sem na polovici, torej 45.dan in -8kg, če mi bo uspelo še -8, bo moj cilj dosežen. Pa čeprav mi ne uspe povsem, vem, da se bom tudi po končani dieti držala ločevanja, verjetno ne v točno določenem zaporedju, ampak bolj kot ne bo moja prehrana ostala podobna, tudi na sadne dneve sem se navadila (čeprav se mi včasih zdi, da je že vsak dan, sadni dan), tako, da bodo tudi ti ostali, verjetno ob ponedeljkih, kot ste že nekatere predlagale. Moja znanka se že par let prehranjuje na ta način (nima točnega zaporedja, vendar ločuje živila) in iz 110 kg je danes na 65 kg, ko pa se ji zdi, da je z hrano pretiravala, pa si naredi vodni dan, skratka našla se je v tem načinu prehranjevanja, kar se mi zdi bistveno, saj vsak izmed nas pozna koga (če se mu že samemu ni kdaj pripetilo), da je izgubil kar lepo število kg, potem pa je dobil vse in še kak dodaten kg zraven. Tako, zdaj pa je čas za moje kosilo; ananas... Dober tek vsem in lep dan moni_31