A še koga moti,da ne ocenjujemo recepte kej preveč?Zanima me tudi vaše mnenje o tem....
L.P.
rok ogorevc
A še koga moti,da ne ocenjujemo recepte kej preveč?Zanima me tudi vaše mnenje o tem....
L.P.
rok ogorevc
9. avg 2004 9:01
Mene bolj moti, da nekdo da slabo oceno brez komentarja. Pa to, da je ocenjeno 2 uri po tem ko je recept objavljen? Suzi
9. avg 2004 12:35
Meni je veliko bolj v pomoč komentar, ki sledi receptu. Sama ocena mi ne pove dosti. Saj veste, vsake oči imajo svojega malarja.
9. avg 2004 13:58
Res je tako ja, mnenje je bolj pomembno. Ocene lahko še tako tehnično obdelam, kar pomeni, da postavim pogoje kdaj in kako se sme dati oceno, pa ne bo nič bolje. Ocena pomaga le včasih, če denimo vidite 40 obiskovalcev, ki so ocenili recept, ki je dobil 4.7 povprečje, pomeni da gre verjetno za dober recept... Če je ocena ena, dve ali tri, ne pomeni kaj dosti... Ocene jemljite z rezervo, mnenja so bolj pomembna. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Polžki z mesnimi kroglicami