Prosim za pomoč.
Rada bi šla v dobro restavracijo v Ljubljaniali okolici. Bila sem že v Grmu (zelo dobro), Pri Nonici ( beda), As- (odpade).
Zanima me če je že kdo jedel pri Vitezu v Maxsimu ali pri Krpanu?
Suzi
Prosim za pomoč.
Rada bi šla v dobro restavracijo v Ljubljaniali okolici. Bila sem že v Grmu (zelo dobro), Pri Nonici ( beda), As- (odpade).
Zanima me če je že kdo jedel pri Vitezu v Maxsimu ali pri Krpanu?
Suzi
3. avg 2004 14:16
Suzi, kje pa je restavracija Grm in kakšno hrano imajo tam? LP, Stanka
3. avg 2004 14:38
Mogoče Chez Eric- bivši rotovž na mestnem trgu. Francoska rectavracija, kjer kuha francoz... Poglej pod : www.delices.si LP Sasa Sasa Aleksandra Venturini
3. avg 2004 14:39
Vitez je meni dober. Manna zelo dobra. Hana povprečna. maxim zelo dober.
4. avg 2004 8:27
Manna sicer malo variira (odvisno od tega, kako velika je družba, koliko so polni), ampak jo vseeno priporočam, če nič drugega, zaradi ambienta in postrežbe. Potem je tukaj še Kovač v Tomačevem, pa JB na Miklošičevi.
4. avg 2004 8:58
Za Stanko: Restavracija Grm je na Jamovi ulici 23A. Najbolje, da si pogledaš njihovo spletno stran :http://www.restavracija-grm-sp.si. Za Mimiko: Že nekaj časa si želim v Maxim, tako da si me prepričala. Hana mi je bila všeč samo nisi ravno sit, pa solatni bar-ni za v restavracijo. Za Venturini: Pa ste že jedli v tej restavraciji? Enkrat sem hotela v Chez Eric pa so bili ravno na kolektivnem dopustu. Za Pomlad: Za Kovača sem tudi že slišala vendar nisem našla nobene spletne strani, da bi lahko pokukala na jedilni list. Za vse skupaj: Hvala Suzi, (poročam kako je bilo) Suzana Zaletel
4. avg 2004 14:40
Jedla v restavraciji še nisem, mi je pa kolega rekel, da je zelo dobro le malce predrago...Saj veste-francoske porcije... LP Saša Sasa Aleksandra Venturini
4. avg 2004 14:52
Pri Kovaču sem bila ne neki ohceti in hrana je bila odlična. POtem smo šli pa s sodelavci na prednovoletno kosilo pa ni bilo nič posebnega. Najprej smo naročili odprti refošk, vendar smo ga vrnili, ker je bil zanič. Nato smo pili buteljke.
4. avg 2004 19:35
Gostilna "Pri Danilu" v Škofji loki je sicer malo izven Ljubljane. Je pa super Lep pozdrav vsem! Henri Sporočilo je spremenil(a) Henri dne 04. avg 2004 19:35:34
6. avg 2004 9:59
No, pa sva se vrnila iz večerje. Da vam malo pocedim sline: POGRINJEK: maslo, čebulni kruh, pršut, melona PREDJED: ON - Terina iz gosjih jeter s pomarančno omako (odlična jetra na posteljici iz rukule in radiča polito s pomarančno omako in okrašeno z mini paradižniki) JAZ - Goveji carpaccio s tartufi in parmezanom (še zdaj se mi cedijo sline odličen parmezan in nasploh odlična kombinacija) GLAVNA JED: ON - Jagenček s porovim pirejem (božansko meso prepojeno z origanom(vsaj mislim), topi se ti v ustih super pire-priporočam) JAZ - Morska žaba (sem pozabila s kakšnim pirejem) - naročila sem jo ker jo priporočajo v Delovem gurmanskem vodniku vendar se ni mogla primerjati z jagenčkom. SLADICA: ON - Creme brulee - zelo dobra JAZ - Cimetov sladoled z vročimi suhimi slivami - božansko ZA ADIJO: Vsak dva pralina en čokoladni in en vaniljev? Približno 3x voda Pa pol litra Cabernet Sauvignona Cena: 14.080,00 Sit - dokaj ugodno Kljub vsem dobrotam pa se veselim sobotnega piknika: čevapčiči, pečen piščanček, ajvar, veliko čebule, mamina gibanica, moja domača torta- ja spet bo vesele čeprav drugače. SuziKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdov kruh z orehi
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev