Pozdravljeni,
Zanima me kako pripraviti klasičen biskvit z manj sladkorja oziroma brez sladkorja? Sama nisem nikoli manjšala sladkorja v biskvitih.
Pozdravljeni,
Zanima me kako pripraviti klasičen biskvit z manj sladkorja oziroma brez sladkorja? Sama nisem nikoli manjšala sladkorja v biskvitih.
22. jan 2023 16:39
Če mene vprašaš, zmanjšaš količino sladkorja, ki je navedena v receptu za polovico, kajti brez sladkorja, bo po moje biskvit brez okusa, oz. zelo pust. Vse ostalo po receptu, ničesar ne bi zmanjševala.
22. jan 2023 17:53
Hvala Johana. Bom preizkusila zmanjsat za polovico sladkorja bom vidla kaj se bo zgodilo. Druge rešitve ne najdem.
23. jan 2023 11:21
Po mojem maksimalno na polovico, še to je morda preveč, bolje izbrati drug, že preizkušen recept z manj sladkorja. Vse bo vplivalo tudi na strukturo, rahlost.... če je treba penasto vmešati jajca ali maščobo s sladkorjem....bo čisto drugače ratalo
Vsaj tako jaz razmišljam
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Mango cheesecake brez peke