28. jan 2023 5:09
Kje lahko vidimo?
28. jan 2023 5:09
Kje lahko vidimo?
28. jan 2023 8:27
Nikita, verjetno v CPU.
Lp
28. jan 2023 10:16
Nikita, keramičnih posod ne prodajam. Bom pa ob priliki naredila fotografijo, kako so videti. Zato, da boste kdaj zavili v kak Center ponovne uporabe. Zato, da boste videli tudi lepe stvari, zato, da se boste razveselili z nakupom. In zato, da bodo predmeti dobili novo zgodbo. Pa ne pozabiti s sabo odnesti kaj, kar bi razveselilo druge kupce,
28. jan 2023 12:52
28. jan 2023 12:53
Pravzaprav sem te dni nameravala čistiti " dodatke" - med njimi 42 sladkornic, ki so na gornjih elementih, ker so montirani nižje kot je običajno.
28. feb 2023 11:03
28. feb 2023 12:53
Vauuu, Frina...
28. feb 2023 13:52
vauuuuuuu, vauuuu, koliko posode, kje pa jo hraniš
3. mar 2023 10:31
Mizar mi je namestil kuhinjske elemente, ki so sicer tudi nizki, nizko. Zaradi prilagoditve moji višini. Zato je na vrhu nastala opazna praznina. Ki sem jo nato zapolnila s temi sladkornicami. Res jih je potrebno umivati na roke, ker niso za v pomivalca. Se pa preživi.
Lahko bi dala za precejšen denar izdelati dodatne gornje elemente, ki jih sploh ne bi dosegla. Pa še veliko več pranja bi bilo.
Posodice sem dobila od najbližjih sosedov in prijateljev, največ v CPU, kjer so se potem, ko sem prenehala z nakupi, hudo podražili.
Sladkornice so običajno ostale cele, ker so se redko uporabljale, posamezne pa so niso bile drage. Svojim gostom postrežem s sladokrjem, ki je v eni od njih. Nisem edina. Sploh starejši generaciji je to lepo, uporabim še prijamalko za sladkorne kocke, ki je bila v kompletu, pa je nikoli nismo uporabljali.
So pa nekatere res lepe.
3. mar 2023 12:25
Hvala za pojasnilo
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami