12. jan 2023 22:17
No, jaz pa nimam prav nobenega izziva. Vsak dan, razen, če močno pada dež, prehodim s svojo nekaj km, po lepi , ravni, krožni poti in narediva lepo , od začetka poti., včasih se nama pridruži tudi mož, ampak njemu ni potrebno, on itak na dan naredi ogromno korakov z delom in je, od kar se je upokojil, izgubil že precej kilogramov, pa že tako je imel vedno idealno postavo. V nasprotju z mano, ki se že 30 let bojujem s premalo delujočo ščitnico in temu primerno tudi s kilogrami, ki gredo zelo, zelo težko navzdol, je res potrebno veliko truda in mislim, da je pri meni edino hoja tista, ki me veseli, kar se tiče telovadbe. Izogibam se sladkarijam , pa ni težko, ker imam rajši od sladkarij zelenjavo in sadje, v nasprotju z možem, ki pa itak vse pokuri. kaj pa kuham , pa itak vidite pri kosilih, ki jih objavljam. Sem pa zadnje čase zelo, zelo jezna, ker katerokoli spletno stran odprem, ven letijo samo reklame o veganstvu, kako je zdravo in oh in sploh. In seveda nas kar naprej opozarjajo, da pojemo preveč mesa. Mislim, da je to osebna odločitev vsakega posameznika in ob tej draginji, ga bomo verjetno pojedli vedno manj. Mora pa biti, na to opozarjajo tudi zdravniki. Če sem zašla, mi
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)