Živjo,
zanima me ali se kdo od vas ukvarja z vloganjem kuhanja na youtubu oz. drugih socialnih omrežjih?. Glede na to, da sem velik ljubitelj kuhanja in bi rad svoje recepte delil z drugimi me z zanima katero kamero za to priporočate?
Lep pozdrav
Živjo,
zanima me ali se kdo od vas ukvarja z vloganjem kuhanja na youtubu oz. drugih socialnih omrežjih?. Glede na to, da sem velik ljubitelj kuhanja in bi rad svoje recepte delil z drugimi me z zanima katero kamero za to priporočate?
Lep pozdrav
26. apr 2022 14:40
Samo malo v razmislek...če moraš nas, laike spraševati za nasvet, katero kamero kupiti, sem prepričana, da nisi kaj preveč zverziran za vloganje.
Najprej posnemi svoje kuhanje s telefonom in kritično oceni, če je res dovolj dobro za objavit širšemu občinstvu.
jaz priznam, da nimam talenta za kaj takega.
good luck.
27. apr 2022 15:19
Čisto ponižno nas je vprašal za nasvet. Potem pa, ko njegova objava dva dni ni prejela nobenega odgovora se je razkril čemu je bilo namenjeno njegovo vprašanje. Slaba reklama, škoda, da jo lastniki tega portala niso zaznali
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda