Zanima me ali se da lahko že narejeno tesno za piso v zmrzovalnik. Jaz sem ga dala že razvalanega, samo mi potem pri peki ni več hotel narasti, ampak je ostal tenek in zbit.
Hvala!
Kresnička
Zanima me ali se da lahko že narejeno tesno za piso v zmrzovalnik. Jaz sem ga dala že razvalanega, samo mi potem pri peki ni več hotel narasti, ampak je ostal tenek in zbit.
Hvala!
Kresnička
14. jul 2004 7:53
Jaz ponavadi naredim testo za dvakrat in dam eno v zamrzovalnik. Pred peko ga vzamem ven in pustim, da se odtali in malo vzhaja, potem pa ga obložim in hop v pečico. Mogoče je to problem?
14. jul 2004 12:47
ga daš že razvaljanega u zmrzovalnik ali ga potem razvaljaš? in s katerim kvasom ga delaš ... kajti meni tud ni uspelo to da bi pekla z zmrznjenega testa hvala za odgovor
14. jul 2004 14:02
Razvaljano v pekaču, včasih tudi že obloženo, in mi je do zdaj še vedno uspelo. Kvas pa vedno uporabljam suh - dr. Oetker.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Zelenjavna mineštra