Ojla, dolgo se nisem tu oglasila, včasih sem bila pa precej redna gostja;). Vmes nismo nehali kuhat, v bistvu moramo zdaj še več:D.
Ker trenutno nikamor ne smemo, še do dedija na Primorsko ne, smo se odločili, da po par letih "ideje v oblaku" (beri moji glavi;) zadevo speljemo in se odpravimo na kulinarično popotovanje okoli sveta.
1. razlog, da pišem sem: vem, da je net poln idej in tudi kuharic imam za celo steno v kuhinji (dobesedno!), ampak ker vem, da je tu dosti ljudi, ki živi v tujini ali ima nekoga v tujini, se mi zdi vseeno fajn vprašat za nasvet "iz prve roke":). Pa tudi sicer več glav več ve, zato se priporočam za ideje od vseh, ni treba, da imate strica na Portugalskem;)
2. razlog pa je, da bi se nam mogoče kdo želel pridružit - trenutno se vsi pritožujejo, da se v karanteni samo redijo in dolgočasijo (ne vem, kako slednje uspe ljudem, prvo si nekak predstavljam;), pa bi mogoče komu popestrilo dan:).
Torej: zbiram predloge za različne konce sveta, od koder pač veste kaj pametnega... Sama pa bom pisala sem to, kar bomo jedli mi oz. ideje, ki sem jih našla (ker vseh še nikoli nismo uspeli uresničit, saj imajo se vedno množijo ko miši - več ko jih je, več se jih naredi)...
Gre kdo z nami?
Temo je spremenil(a) Veri dne 27. jan 2021 10:03