Pozdravljeni,
čez vikend bi rada pripravila meso v omaki iz tartufov, za prilogo pa vojvodinjin krompir. Zanima me kakšna vrsta mesa je najboljša kombinacija s tartufi.
Pozdravljeni,
čez vikend bi rada pripravila meso v omaki iz tartufov, za prilogo pa vojvodinjin krompir. Zanima me kakšna vrsta mesa je najboljša kombinacija s tartufi.
25. sep 2020 11:00
Vsekakor gredo odlično z biftki :) a imas orave tartufe ali tartufato ?
25. sep 2020 12:41
Imam tartufato
25. sep 2020 13:23
Jaz sem jih že delala s piščančjimi in puranjim fileji. Meso sem posebej popekla. Omako je precej močna zato sem jo precej razredčila s smetano, začimbami, vinom itd....in jo zmešala z širokimi rezanci.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 25. sep 2020 16:28
25. sep 2020 17:26
Vsekakor bi izbrala biftek namesto perutnine. Izrazit okus tartufov (in tartufate enako) povozi nežno belo meso, dodajanje začimb, vina in še česa v omako s tartufi pa se mi zdi, da izniči tartufe. Ampak stvr okus je to.
Jaz bi k biftekom naredila le naravno omako z dodatkom malo masla, morda na koncu kanček konjaka in tartufata na koncu za zaključek. In ne pretiravat s tartufato.
25. sep 2020 18:51
Točno tako bi naredil tudi sam :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja stegna z miso pasto
Hrustljava solata