Pozdravljeni,
zopet se opračam s prošjo in sicer, kako shranim recept med priljubljene. Včasih je bilo to pri receptu "shrani v beležko" sedaj pa nikakor ne morem ugotoviti kako ga shranim.
Hvala in lep pozdrav sem
Pozdravljeni,
zopet se opračam s prošjo in sicer, kako shranim recept med priljubljene. Včasih je bilo to pri receptu "shrani v beležko" sedaj pa nikakor ne morem ugotoviti kako ga shranim.
Hvala in lep pozdrav sem
16. jul 2020 16:42
srcek
16. jul 2020 16:45
Klikneš na srček.
16. jul 2020 20:43
16. jul 2020 23:25
Ma super ste. Hvala
21. jul 2020 15:02
Tudi mene zanima, kako shraniti recept. Če kliknem na srček, mi ga ne shrani. Kaj bi bilo narobe? Hvala
21. jul 2020 18:59
Meni ga shrani.
Klikneš na pravi srček, tisti večji?
22. jul 2020 19:41
recept ni med priljubljenimi
recept je me priljubljenimi:
Recept se ne shrani na tvoj racunalnik ampak na listo priljubljenih receptov, ki jo najdes če kliknes na svoj profil in nato v meniju izberes moja kulinarika, potem pa poisces vrstico priljubljeni recepti.
23. jul 2020 7:29
rebecca je napisal/a: |
recept ni med priljubljenimi
"Stressed is desserts spelled backwards!"
|
Na računalniku med priljubljene shranim recept prav s tem srčkom , vrstice s polnim nimam.
Je pa en mali (poln rdeč) srček malo višje na reklami za fb, zato sem omenjala velikost srčkov.
23. jul 2020 8:18
mzm, tudi poln srcek imas
Ko recept shranis postane srcek ves rdec.
Sporočilo je spremenil(a) rebecca dne 23. jul 2020 08:19
23. jul 2020 9:41
, o, ti boga mišja pamet
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Pecivo iz bučk