12. sep 2020 23:21
Jaz ne živim v strahu, kot večina ljudi, sem imuna na paniko ter strah, pa smrti se tudi ne bojim, kot večina. :) Sem bila od začetka zelo zmanipulirana in prestrašena, kot večina. Te stroge mere niso žal če tega niste sprevideli za vaše zdravje, ampak da postanemo kot azijci robotki-to je samo dresura, pa totalna kontrola. Nisem teoretičarka zarote, jaz sem skeptik glede vsega, samo pri temu virusu je toliko nelogičnih stvari da dol padeš. Recimo-že pri maskah-na začetku so nam svetovali vsaka maska je dobra-tudi če si jo doma zašiješ in je brez filtra, zraven so govorili kak hud virus je. Jaz ne zanikam, da virusa ni, je samo uporabljajo ga vsi za zlobne stvari. -da se ukine papirnati denar, ker se virus samo prenaša po tem denarju, a po karticah pa ne. Hahaha, kot da pred korono virusi in bakterije niso obstajale. Mene je bolj strah te totalne kontrole, ki je v tem korona scenariju. Kar se PCR testov tiče je že njihov izumitelj Kerry Mullins rekel, da niso verodostojni, tako da škoda da verjamete koliko so verodostojni. Korona je predvsem psihološka vojna z biološkim orožjem.
Pošiljam vam koronski , ker mislim da ga prestrašeni in anksiozni ljudje rabijo.
skodelicakave