No, glede na to, kar pišeš, Sijasaja, bi se rada šla "rusko roleto", očitno. Nihče ti ne brani , da se objemaš, , kaj šele, da bi bilo z zakonom prepovedano , le svetujejo nam, da je za naše zdravje in za zdravje naših bliznjih, bolje, da se ne objemamo, hvala Bogu, te v trgovino in zaprte prostore ne bodo spustili brez maske. Po tvoje je za virus očitno kriva slovenska vlada, ne vem, ali se res norčuješ iz virusa, za katerim lahko zboli vsak od nas, čisto vsak. Mogoče si misliš, da ne bo nič hudega, če boš zbolela, oz. namenoma okuzila nekoga iz svoje blizine, ker ne verjameš, kako nevaren je ta virus. Za posledicami tega virusa v bolnišnicah ne umirajo samo stari ljudje, veš, ampak tudi otroci, mladi ljudje, celo športniki. Za ukrepe kriviš našo slovensko vlado, ampak vlada se posvetuje s strokovnjaki iz NIJZ, le ti pa se ravnajo po navodilih Svetovne zdravstvene organizacije. Vem, da se boš na moj zapis odzvala v svojem slogu, ampak nič hudega, sama se bom ravnala tako, kot vem, da se moram, v trenutni situaciji, ker si niti slučajno ne zelim, da bi zbolela, da bi zbolel moj moz, ki je prezivel infarkt, da bi kdorkoli iz mojega sorodstva zbolel in Bog ne daj umrl, niti nočem biti kriva , da bi zaradi mene zbolel kdorkoli v moji blizini.
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|