Drage moje! Jaz bi pa rade vedela, kako je z objemanjem in rokovanjem v teh corona časih med družinskimi člani. Ne bi se rada rokovala, objemala, zamerila pa tudi ne!
Corona objemanje
14. jul 2020 7:08
Po mojem mnenju bi se bilo najbolje izognit vsemu. Čeprav je med sorodstvom to kar težko. Moral bi vsak zase vedeti s kom je bil v preteklih dneh v stiku in ali je možno da je okužen. In če obstaja najmanjša možnost okužbe mora vsak zase poskrbet, da okužbe ne bo širil naprej.
Vsekakor nerodna reč, kakor koli jo obrneš.
14. jul 2020 10:31
Mi se objemamo in cmokamo, v družini, sicer pa upoštevamo varnostne ukrepe (maske v trgovini ipd, ko je tako predpisano).
14. jul 2020 12:58
Tako kot Mamamia,se tudi mi v družini non stop objemamo in lubčkamo :) pa tudi sicer pi mojem delu se moram kdaj pa kdaj rokovati, manj objemati lubčakti pa sploh ne :) se pa vsakič pol razkužim z unim najmočnejšim špiritom hehehe..:)
14. jul 2020 13:38
Hedonist, mamamia . . takisto.
Pozdravček!
14. jul 2020 14:10
Pol sem pa samo jaz tako smotana! Ne bi.....
14. jul 2020 14:25
V ožji družini ja, v širšem sorodstvu ne. Ni nam težko, saj v naši tradiciji objemanje in lupčkanje med družinski člani (z izjemo mlajših otrok) nikoli ni bilo v navadi. Ljubezen se da izraziti na še nič koliko drugih načinov.
14. jul 2020 15:58
Vse enako kot pred korono. Nobenih sprememb.
14. jul 2020 15:59
Cila je napisal/a: |
V ožji družini ja, v širšem sorodstvu ne. Ni nam težko, saj v naši tradiciji objemanje in lupčkanje med družinski člani (z izjemo mlajših otrok) nikoli ni bilo v navadi. Ljubezen se da izraziti na še nič koliko drugih načinov. Cila
|
Enako.
15. jul 2020 10:39
Tudi pri nas vse enako, kot pred korono.
Se sploh ne obremenjujemo z epidemijo.
30. jul 2020 15:20
mene zelo žalosti, da se nihče ne pusti objeti kot prej ... narod je poblesavil s tem zaupanjem v vlado ... bodo rekli, da moramo na drevo, pa bomo šli?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Pekoče piščančje perutničke
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo