Kupim češnje!
Kupim češnje
22. jun 2020 7:07
Malo pobrskaj po forumu ...
https://www.kulinarika.net/forumi/tema/27898/prodamo-dom
22. jun 2020 8:23
anka je napisal/a: |
Malo pobrskaj po forumu ... https://www.kulinarika.net/forumi/tema/27898/prodamo-dom
NutellomAnka
|
Skoraj mesec dni je kar dolga doba za češnje
22. jun 2020 8:27
mišzmoke je napisal/a: | ||
Skoraj mesec dni je kar dolga doba za češnje lp, mzm
|
Ne moram pomagati, če kdo pozno sprašuje za češnje, a po drugi strani ni pozno, na drevju jih vidim še polno, odvisno je le od geografske lege v državi ...
Jaz sem podala namig za ŽE odprto temo na to tematiko in se lahko držimo že odprtih tem, ne da vsakdo odpre svojo na isto tematiko ...
23. jun 2020 11:43
Če mene vprašate je za češnje mogoče res malo pozno.. Vsaj za tiste nespricane in za tiste brez beljakovinskih dodatkov.
Sicer pa je ponudbe (pretežno iz območja goriških brd) še nekaj..
Lp
23. jun 2020 13:17
bučmanka je napisal/a: |
Če mene vprašate je za češnje mogoče res malo pozno.. Vsaj za tiste nespricane in za tiste brez beljakovinskih dodatkov. Sicer pa je ponudbe (pretežno iz območja goriških brd) še nekaj..
Lp bučmanka
|
Vejetno je za brezmesne češnje iz vaših krajev res malce pozno, krošnje gorenjskih in koroških češnjevih dreves pa so polne pravkar dozorelih čvrstih plodov, ki so vsaj zaenkrat še vedno brez vidnih "dodanih beljakovin".
23. jun 2020 21:39
Danes sem razkoščičevala češenje, nabrane v okolici Ljubljane. Niti ena ni imela "mesnega nadeva". Sredi junija je v osrednji Sloveniji normalno čas zrelih češenj.
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 23. jun 2020 21:39
23. jun 2020 22:39
No na to pa res nisem pomislila . Super pol pa ne bi smel bit problem.
24. jun 2020 8:15
anka je napisal/a: | ||||
Ne moram pomagati, če kdo pozno sprašuje za češnje, a po drugi strani ni pozno, na drevju jih vidim še polno, odvisno je le od geografske lege v državi ... Jaz sem podala namig za ŽE odprto temo na to tematiko in se lahko držimo že odprtih tem, ne da vsakdo odpre svojo na isto tematiko ... NutellomAnka
|
Ni letelo na pozen čas za češnje, pač pa na čas zadnje ponudbe s svetovanega linka, pa tako ali tako je tam tema "prodam" in ne "kupim"
24. jun 2020 9:45
v okolici Maribora prodaja ena gospa ... ti dam telefonsko? piši na privat
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Pohorska omleta
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako