Včasih kje nimajo (narezanega) kruha, pa vzamem kar toast namesto kruha. V čem je pravzaprav razlika ? Je kakšna omejitev oziroma pomislek da bi toast jedel kot kruh ?
Temo je spremenil(a) javr dne 11. jul 2019 13:22
Včasih kje nimajo (narezanega) kruha, pa vzamem kar toast namesto kruha. V čem je pravzaprav razlika ? Je kakšna omejitev oziroma pomislek da bi toast jedel kot kruh ?
Temo je spremenil(a) javr dne 11. jul 2019 13:22
11. jul 2019 13:31
Jaz sicer neki strokovnjak za prehrano nisem, ampak kolko so mi v bolnici povedali in v toplicah pri dietologinji ni tolk pomembno, ce je toast ali kruh. Je pa pomembno kaksne vrste je. Tudi toast se da namrec kupit polnozrnat oz. bolj ali manj polnozrnat. Moram pa priznat, da ko si kupim glih toast si kupim belega:) Ker je pac dober.... Pa lep pozdrav!
11. jul 2019 15:43
Kolikor vem je razlika v temu, da ima toast konzervans, da dalj časa zdrži. Jaz osebno sem bolj za navadni kruh, najbolj navdušen sem pa nad kruhom brez gnetenja, ki zdrži kar nekaj dni ( v njemu je samo sol, kvas in voda).
11. jul 2019 17:44
Trixi: pa moka tudi, a ne?
Toasta ne uporabljam. Če bi imela opekač, potem bi ga gotovo. Predstavljam si, da je zajtrk (ali katerikoli drug obrok) z opečenim toastom zelo okusen. Neopečen mi je pa bolj tako-tako.
Mi smo še iz stare šole, prisegamo na navadne kruh. Če ga kaj ostane in se presuši, gre pa v belo kavo za večerjo,. .
11. jul 2019 19:17
Cila, seveda moka!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Curry riž s tofujem