Prodam knjigo Morske jedi, knjiga je kot nova, nikoli listana, le stala na polici. Knjiga ima 238 strani, cena 5€.
Prodam knjigo Morske jedi, knjiga je kot nova, nikoli listana, le stala na polici. Knjiga ima 238 strani, cena 5€.
6. jun 2019 10:22
Knjigarna Felix jih prodaja po 4 EUR.
6. jun 2019 12:09
Cena knjige 4€, dostava 3,26€, skupaj 7,26€.
Če nisi v bližini LJ, NM ali CE, kjer se nahajajo knjigarne Felix, je ponudba ursyy vsekakor vredna razmisleka
6. jun 2019 12:41
Seveda, če ona časti poštnino.
6. jun 2019 21:18
Navadna poštnina pri tej knjigi znese okoli 1€.
Drugače pa soncek, kot sem vam omenila v ZS, se nisem več spomnila koliko je bila prodajna cena knjige, podrobno googlala o njej nisem. Sem pa zdaj in imate prav, da knjigarna felix prodaja za 4€, mogoče tudi tako ugodna cena zaradi zadnjih kosov, predvidevam!
Bistvo vsega, moj namen ni bil nikogar prevarat zaradi par €, knjiga je bila zgrešen nakup, nikoli se z njo ni kuhalo, cena 5€ pa se mi je zdela primerna.
Lp :)
7. jun 2019 7:59
Saj to mi je jasno, da se ti ne gre za tisti en euro :) sem pač videla ceno in informacijo delila še tukaj.
V tem ne vidim nič slabega in nikomur nič nočem.
Imejte vsi en lep dan, za njim pa dva še lepša. :)
LP
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)