Me zanima, če ima katera stroj za izdelavo testenin UNOLD 68801 in kako je zadovoljna z njim.Hvala.
Me zanima, če ima katera stroj za izdelavo testenin UNOLD 68801 in kako je zadovoljna z njim.Hvala.
2. apr 2019 14:03
Jaz ga imam in sem kar zadovoljna. Treba se je natančno držat receptov in potem je vse OK. Mogoče me samo malo moti, da je treba že takoj ko testenine stisne ven, ločiti jih, da se ne sprimejo, ker dugače nastane "knedl".
3. apr 2019 14:50
zvonka 42 je napisal/a: |
zvonka 42
|
Tudi jaz ga imam in sem res zadovoljna z njim. To, da je treba testenine takoj ločit, ko prilezejo ven, pa je enako pri vseh strojih, ampak je vredno tistega časa, da lepo raztreseš testenine.
3. apr 2019 14:52
helgula je napisal/a: |
Jaz ga imam in sem kar zadovoljna. Treba se je natančno držat receptov in potem je vse OK. Mogoče me samo malo moti, da je treba že takoj ko testenine stisne ven, ločiti jih, da se ne sprimejo, ker dugače nastane "knedl". helgula
|
Se mi je tudi že zgodilo, sploh če nenatančno odmerim moko (in zdrob - v vsako testo za testenine dam približno petino pšeničnega zdroba). Kepo vrnem nazaj v stroj in pustim, da znova malo premeša. Ali pa kepo kar z valjarjem razvaljam in naredim krpice, kakor pač nanese. Kakorkoli, jaz s tem strojem res uživam delat testenine.
12. apr 2019 8:53
Kaj pa Philipsov Pasta maker? Tega si že nekaj časa ogledujem, ocene na Amazonu ima dobre, ampak bi prav prišel še kak "domač" komentar, sploh ker je kar konkretno dražji od Unolda.
https://www.amazon.de/Philips-HR2382-vollautomatisc
12. apr 2019 17:57
Jaz imam Phillisa in sem zelo zadovoljna.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Široki rezanci la collezione na bolonjski način