Zdravo,
zanima me, ali kdo ve, kje prodajajo soržično moko. Potrebovala bi jo le nekaj kilogramov, vendar jo mlin kjer so jo še lani imeli nima več na ponudbi.
Hvala za info
Zdravo,
zanima me, ali kdo ve, kje prodajajo soržično moko. Potrebovala bi jo le nekaj kilogramov, vendar jo mlin kjer so jo še lani imeli nima več na ponudbi.
Hvala za info
5. okt 2018 15:00
Poskusi poklicati na Mlin Katić https://www.mlinarstvo.com/si/nasi-izdelki.html
5. okt 2018 19:31
Če je ne boš našla zmešaj rženo in pšenično moko. Soržica se namreč imenuje mešan posevek pšenice in rži. Razen, če so bila v tisti, ki si jo kupovala, dodana še kaka druga žita.
6. okt 2018 20:32
Cila je napisal/a: |
Če je ne boš našla zmešaj rženo in pšenično moko. Soržica se namreč imenuje mešan posevek pšenice in rži. Razen, če so bila v tisti, ki si jo kupovala, dodana še kaka druga žita. Cila
|
hvala za namig, ampak zal te moke v mlinu Katic nimajo vec. hvala tudi za idejo za mesanje psenice in rzi. na mojo veliko zalost okus ni isti. ocitno je stvar v tem da morata ziti rasti skupaj. stari okusi, ki jih clovek nosi v sebi iz casa babic, so vcasih kar zahtevni:)
6. okt 2018 21:57
Morda povprašaš v BIC na Ižanski v Ljubljani, sem zadnjič kupila soržični kruh v njihovi trgovinici.
8. okt 2018 10:32
Včasih so jo imeli na kmetiji Turinek . Tele kontaktne informacije sem izbrskala:
Ekološka kmetija Turinek
Kontaktna oseba: Marina in Janez Turinek
Naslov: Jareninski Dol 4a, 2221 Jarenina.
Tel. (02) 644 90 03
E-naslov
ekoturinek@hotmail.com
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Korenčkova juha