Pozdravljeni!
Lepo prosim, če mi lahko kdo svetuje glede prehrane dializnega bolnika. Imam namreč bolno mamo in danes je šlo za las, ker je imela preveč kalija. Mogoče mi lahko kdo posreduje kakšen uporaben recept.
Že v naprej HVALA!
Marjeta Vračun
Pozdravljeni!
Lepo prosim, če mi lahko kdo svetuje glede prehrane dializnega bolnika. Imam namreč bolno mamo in danes je šlo za las, ker je imela preveč kalija. Mogoče mi lahko kdo posreduje kakšen uporaben recept.
Že v naprej HVALA!
Marjeta Vračun
1. jul 2004 14:22
Ne da nočemo, izgleda da ne vemo. Poskusi še na kakšnem drugem forumu bolj za diete... Sorry. Fani
1. jul 2004 23:47
Marjeta! Moje mnenje je, da ti bo bolj kot neka dieta ali recepti ,koristilo vedenje o tem,katera hrana vsebuje veliko ,oz.katrera malo kalija, oz.kakega drugega minerala.Če se ne motim, so pomenbni tudi kalcij in ne vem,če nista ta dva ravno v obratnem sorazmerju.Vem da banana vsebuje kalij in ker ga telo ne more shraniti na zalogo,priporočajo vsak dan eno banano,oz.odvisno od posameznika.Take tabele dobiš v marsikateri knjigi o zdravi hrani.Za prvo silo pojdi v knjižnico,poišči polico z omenjeno temo in si naberi nekaj knjig.Doma jih v miru preglej in ko boš ugotovila katera se ti zdi najbolj koristna,si jo kupi.Tako knjigo je dobro imeti vedno pri roki. Lep pozdravtebi in tvoji mami AkiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada